Kadınlar İçin el yapımı Siyah ve Kırmızı Lateks Korse Underbust Bel Zayıflama

Kadınlar İçin el yapımı Siyah ve Kırmızı Lateks Korse Underbust Bel Zayıflama

(0 Yorumlar)
₺1 768.95 ₺1 627.43

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1.0 mm lateks korse

Malzeme: 100 % doğal lateks

İşleme: 100 % yapıştırılmış el yapımı

Renk: Modelle aynı veya renk grafiğimizden birini seçin.

Boyut: Standart veya özel yapım., özel yapılmış pls gerekiyorsa.ilgili tüm ölçümleri bize bırakın.

Özellikler

-En iyi kalite yaklaşık %100 % memnuniyet garantisi!

-0.40 mm kalınlığında-yüksek düzeyde esneklik (0.3 mm, 0.6 mm, 0.8 mm ve 1mm de mevcuttur)

-Tüm boyutları mevcuttur.Özelleştirme son derece açığız

-MOQ her öğe için 1 adet, teslim süresi 10-20 gün içinde.

Yapıştırılmış el yapımı 100 % saf latex.It tüm doğru yerlerde sizi içeri çekmek ve dışarı itmek için özel olarak tasarlanmıştır.0,40 mm(0,016 inç) kalınlık hem esneklik hem de dayanıklılık için en uygunudur.Vücuda giyilir (veya doğrudan boyayarak uygulanır), cildi sıkılaştırma eğilimindedir ve "ikinci bir cilt" etkisi yaratır

Lütfen.aşağıdaki renk şemasından en sevdiğiniz rengi seçin:

Giyim

Genel olarak lateks giysiler dar olacak şekilde tasarlanmıştır.Bu nedenle, bir yağlayıcı yardımı olmadan takılması zor olabilir.Giymek için lateks catsuit hazırlamanın 3 ana yöntemi vardır. (1) Giymeden önce giysinin içini talk ile hafifçe tozlayın, çünkü başıboş talk ve toz kauçuğa karşı çok belirgindir.

(2) "Eros Bodyglide" veya "Eros Cult Dressing Aid"gibi silikon bazlı bir yağlayıcı kullanın.Giysinin iç kısmına ve gerekirse cildinize ince bir kaplama uygulayın.

(3) Pansuman sırasında lateksin yüksek sürtünmesini azaltmak veya ortadan kaldırmak için üçüncü bir yöntem kauçuğu klorlamaktır.

Giysinizi çekerken aşırı kuvvet kullanılırsa kauçuk tırnaklarla kolayca işaretlenebilir veya yırtılabilir.Giysilerinizin iyi yağlandığından veya talk edildiğinden emin olun.Ayrıca herhangi bir hasarı önlemek için bir çift hafif pamuklu eldiven giymek isteyebilirsiniz

Lateksi çıplak elle tutarken, lateksinizle temas etmeden önce temiz olduklarından emin olun. garment.Be bakır, pirinç veya bronzla temas halinde kauçuğun kalıcı olarak kahverengi renkte boyanabileceğini unutmayın-bakır sikkelere dikkat edin

Lateksi asla uçucu yağlara maruz bırakmayın

Kauçuk yanarken giysilerinizi asla çıplak aleve ve ateşe maruz bırakmayın

Cila

Giysileriniz size teslim edilmiş olacak unshined.To parlatıcı, ‘Eros Bodyglide’ veya ‘Eros Cult Dressing Aid ' gibi silikon bazlı bir cila kullanmanızı öneririz

Asla mobilya cilası kullanarak parlamayın ve kauçuğu tahrip ettiği için yağ bazlı yağlayıcılardan ve kremlerden kaçının.

Parlak yüzey kalıcı olarak çizilebileceğinden giysinizin dış yüzeyini çok sert veya pürüzlü bir bezle ovalamayın.

Temizleme

Lastik giysileri temiz, ılık suda yıkayabilirsiniz.Deterjan ve sabunlardan kaçının.Her zaman fazla suyu yumuşak bir havluyla silin ve kurumaya bırakın veya kurumaya bırakın.Kauçuk çok sert ovulursa çizilebilir, bu yüzden nazik olun.

Asla kuru kuru temiz çamaşır ya da giysi demir.

Depolama

Lateks giysiler en iyi ısı, ışık (özellikle parlak güneş ışığı ve açık renkli giysileri bozacak güçlü UV ışığı), metaller, yağlar, çözücüler, gresler ve ateş kaynaklarından uzakta bir dolaba asılarak saklanır.Nemli saklama koşullarından kaçının Teslimat Kullandığımız varsayılan taşıyıcı Çin Post Kayıtlı Airmail'dir, acilen öğeye ihtiyacınız varsa , yaklaşık 15 gün süren hızlandırılmış ekspres için 16USD ekstra ödeme yapmanızı şiddetle öneririz .

Dönüşler

Aldığınız üründen memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve sizin için çözmeye çalışacağız.hatalarımızdan dolayı sizi memnun bırakmayacağız.

Geribildirim hakkında: Geribildirim ikimiz için de çok önemlidir, bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bizim için olumlu bir geribildirim göndermek için yardımcı lütfen, biz size aynısını yapacağız.Lütfen olumsuz geribildirimi kabul etmediğimizi unutmayın.Öğemizden memnun değilseniz, lütfen hemen bize olumsuz geribildirim vermeyin, lütfen önce bizimle iletişime geçin, size hızlı bir çözüm vereceğiz.Çok teşekkürler!Mağazamızda güzel bir alışveriş yolculuğunuz olmasını dileriz !!(*^-^*)

  • Marka Adı: Larpgiller
  • Kaynak Türü: tatil
  • Öğe Türü: Aksesuar
  • Karakterler: cao pi
  • Bileşenler: Üstlük
  • Malzeme: Lateks
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Özel Kullanım: Kostümler
  • Kaynak: CN (Menşei)

Etiketler: kadın lateks catsuit kadın, gerdanlık kırmızı lateks, mayo underbust, kırmızı ceket lateks, bustiers korse underbust, egzotik lateks başlık, eldiven kırmızı lateks, penis lateks başlık, gerçek lateks başlık, lateks kauçuk catsuit kadınlar.

0 Bunun için yorumlar