Iskandinav Tanrıça Venüs heykeli şekil yapıt portre zanaat masaüstü heykel oturma odası ev dekorasyon Süs a0122

Iskandinav Tanrıça Venüs heykeli şekil yapıt portre zanaat masaüstü heykel oturma odası ev dekorasyon Süs a0122

(0 Yorumlar)
₺1 302.88 ₺1 172.53

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkürler , mağazamızda takılırsanız harika olmalısınız.

çok sayıda farklı ürün serimiz var ve en iyi kalitede en iyi fiyatı sunmalıyız.

diğer oyuncakları seviyorsanız, mağazamızdan kendiniz arayabilir veya serbestçe bizimle iletişime geçebilirsiniz, istediğiniz bağlantıları size gönderebiliriz , mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

https://www.bakdem.com.tr/store/1846273

toplu satın alırsanız, serbestçe bizimle iletişime geçebilirsiniz, size en iyi toptan satış fiyatını sunabiliriz veya özel ısmarlama oyuncaklar istiyorsanız, ürününüze iyi yardımcı olabiliriz.

açıklamalar:

Malzeme: reçine

boyutları: 11x10x43 cm

Özellikler: Reçine dökme kalıplama, elle boyanmış yüzey, İşlem: Ürünlerimizin her birinin tamamen el yapımı, hassas cilalı, elle çizilmiş olması garanti edilir ve her işlem ürün kalitesi açısından sıkı bir şekilde denetlenir. ​ notlar:

1. Dropshipping desteklenmektedir.lütfen siparişinizde damla nakliye hakkında bir not bırakın, fatura ve mağaza bilgilerimiz vb. Olmadan öğeyi göndeririz.. 2.Öğeler kırık veya kusurlu veya başka nedenlerle ise, anlaşmazlığı açmadan önce lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin veya iyi bir inceleme bırakmayın.Elimizden sorunları,reslove para iadesi veya yeni maddeyi yeniden yaparız. 3. Alıcının yerel yasalarına göre vergi ödemek vatandaşların temel görevidir.C ustom politikalarınıza uygunsa lütfen alıcı tarafından gümrük vergisi ödeyin.Çok teşekkürler!

  • Akıllı Cihaz mı: No
  • Malzeme: Reçine
  • Tema: İnsanlar
  • Tarz: Avrupa
  • Marka Adı: XFFOXNAME

Etiketler: bastet tanrıça heykeli, denizci venüs yamaları, eşarp büyük göğüs, ped büyük göğüs, altın tanrıça heykeli, gaia tanrıça heykeli, heykelcik büstü venüs milo, tipi reçine şekil, çete reçine şekil, şekil reçine.

0 Bunun için yorumlar