Renkli kalem Kutusu 480 Yuvaları Kalem Kutusu veya 320 Jel Kalem Kutusu Büyük Kapasiteli Kalem Organizatör Kolu Askısı ile Kullanışlı

Renkli kalem Kutusu 480 Yuvaları Kalem Kutusu veya 320 Jel Kalem Kutusu Büyük Kapasiteli Kalem Organizatör Kolu Askısı ile Kullanışlı

(0 Yorumlar)
₺1 102.71 ₺771.82

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

BÜYÜK KAPASİTE: Tutmak için 4 kat 116 yuvaya sahiptir (360 renkli kalem veya 240 jel kalem,Her büyük yuva 3 kalem veya 2 jel kalem tutabilir).Renkli kalemlerinizi tek bir yerde düzenli tutun.

Taşınabilir tasarım-El taşıma askısı ve ayarlanabilir, çıkarılabilir geçmeli kanca omuz askısı tasarımı ,seyahat, okul veya dış mekan çalışmaları için her yere taşımayı çok kolay ve kullanışlı hale getirir.

ÇOK AMAÇLI: Çeşitli alet, kozmetik fırça,suluboya kalemi, jel kalem, işaretleyici,silgi depolamak için yetişkinler, makyaj sanatçısı, ressam, yazarlar ve profesyoneller için yaygın olarak kullanılır veya ofislerde ve sanat galerilerinde sıradan kalemlere de uygulanabilir.

MÜKEMMEL HEDİYE: Son derece sağlam bir kalem tutucudur.güçlü fermuarlar ağır kullanıma dayanacak, buna uzun süre sahip olabilirsiniz period.It doğum günü, Noel hediyesi veya sanat malzemelerine geri dönmek için genç veya yetişkin için harika bir hediye

Not: Kalem organizatörü yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır, sadece rahat görünmekle kalmaz, aynı zamanda bakımı ve temizliği de kolaydır.Durumda kalemler veya işaretleyici kalemler olmadan resimde gösterilen, anlayabiliyorum umuyoruz.

renk:çok Renkli

Malzeme:bez

Paket içeriği:

1 x kalem kutusu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Kaynak: CN (Menşei)

Etiketler: erkekler için eşofman takımları, siyah balıkçı yaka, kadın yaz spor koyun.

0 Bunun için yorumlar