Orijinal Akor Hugo Taşınabilir AMP DAC / AMP Çözme Amplifer USB DAC Ses Kartı

Orijinal Akor Hugo Taşınabilir AMP DAC / AMP Çözme Amplifer USB DAC Ses Kartı

(0 Yorumlar)
₺44 577.48

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Hugo mobil DAC / kulaklık amplifikatörü

Çığır açan ve oyun değiştiren DAC 64'ümüzün 20.yıldönümünü kutlamak için dünyanın en gelişmiş DAC/kulaklık amplifikatörü Hugo'yu piyasaya sürdük.akor elektroniğinin dijital seste bir otorite olarak kurulmasına yardımcı olan aynı FPGA DAC teknolojisine dayanan Hugo, taşınabilir cihazlar için bir referans seviyesidir-ses dünyasında bir ilktir.Neden ne hi fi'yi keşfedin?Beş yıldız verilirse ses ve vizyon verilir

Hugo olarak adlandırılan (çünkü Hugo'yu nereye giderseniz gidin götürebilirsiniz"), yeni cihaz stüdyo-master-teyp ses kalitesi, gelişmiş bağlantı ve ödün vermeyen dosya oynatma özelliği sunuyor, 39 hepsi avuç içi büyüklüğünde bir oynatıcıdan.Hugo, dünyanın en gelişmiş kulaklık amplifikatörü/dac'si ve şimdiye kadar yaptığımız en gelişmiş 32 bit dac'dir ve A2DP aptx Bluetooth dahil olmak üzere beş dijital girişin yanı sıra günümüzün yüksek çözünürlüklü DXD (extreme digital definition) müziği için pcm'de gelişmiş 384khz ve DSD 128 oynatımı sunar.Videoyu izleyin

Önemli olarak, Hugo hem taşınabilir bir kulaklık amplifikatörü/DAC hem de statik bir sistemde bu bildirimin referans seviyesi olan DAC olarak kullanılabilir.Hugo, Rob watts ve chord electronics'in dijital ses yeteneklerini ciddi kulaklık dinlemelerine getirerek, müzikseverlerin kulaklıklarıyla veya kulaklıklarıyla süper yüksek çözünürlüklü bir müzik dünyasını deneyimlemelerini sağlıyor. loudspeakers.it eşsiz performans ve teknoloji sunar ve ısmarlama teknolojisi ve fpga'sı sayesinde pazarda rakipsizdir.Ve gelişmiş dosya oynatma özelliği.

Hugo, günümüzün gelişmiş stüdyo-master kalitesinden (DXD) yararlanmaya hazır music.It 44.1 khz'den 384khz'e (PCM) kadar değişen örnekleme hızlarını çözebilir, böylece audiophiles müzik deneyimini gerçek yüksek çözünürlükte ve CD kalitesinin mümkün olan en iyi şekilde çoğaltılmasını sağlar.Hugo ayrıca iki gelişmiş USB girişinden de yararlanır: biri eski USB aygıtları için, ayrıca 384khz'e kadar çalışma için merkezi bir USB bağlantı noktası.koaksiyel ve optik olmak üzere iki ek dijital giriş ve dijital çıkışlı herhangi bir bağlı bileşen sayesinde Hugo' nun ileri teknolojisinden de faydalanacaksınız.

'Nin güçlü yanlarına dayanarak (iki yıl süren ne hi fi?Ses ve vizyon' en iyi DAC ' QuteHD.Yeni Hugo ayrıca A2DP Bluetooth özelliğine sahip ve dijital bir sinyali doğrudan dac'ye beslemek için aptx codec bileşenine sahip özel yapım bir modül kullanıyor.Ve böylece kablolar ve müzik olmadan bile hala tadını çıkarabilirsiniz.

384kHz PCM dosyalarına ek olarak Hugo, en son DSD-over-PCM standardını (DoP) kullanarak DSD 128 verilerini de işleyebilir.İster Mac OS ister Windows işletim sistemi kullanıyor olun, Chord Electronics'in kendi tescilli sürücü yazılımı mevcut işletim sistemi ses çalma kısıtlamalarını kaldırarak sağlanır.

Hugo, 10 saatlik çalma süresi sağlayan dahili bir pil şarj devresine sahiptir ve yaklaşık iki saat içinde tam şarj olur.Hugo, USB girişi üzerinden hiçbir güç almaz (bu, birçok ortak ürünle ciddi şekilde sınırlı olduğundan) ve yalnızca sinyal verilerini alır.Bu nedenle, tüm iPhone, iPad ve Android cihazlarla tamamen uyumludur.Diğer özellikler arasında, bit kaybetmeyen ve ses seviyesi değiştikçe renk değiştiren gelişmiş bir referans sınıfı dijital ses kontrolü bulunur.

Tüm Akor Elektroniği ürünleri gibi, Hugo da dayanacak şekilde üretilmiştir.Kasa, parlak gümüş sert eloksallı bir yüzeye sahip, uçak sınıfı alüminyumdan hassas bir şekilde işlenmiştir.Tasarımı tamamlayan, kullanıcılara farklı gelen örnekleme oranlarıyla renk değiştiren iç devre hakkında ilgi çekici bir fikir veren, üste monte edilmiş bir 'porthole'.

Basın ne diyor?

Hugo, Daily Telegraph, T3 dergisi ve önde gelen birkaç hi-fi dergisinin önerileri de dahil olmak üzere inanılmaz sayıda harika basın incelemesine sahiptir.Hepsini burada keşfedebilirsiniz.

Ayrıca, yayıncısı Chris Martens tarafından hi fi plus dergisinin incelemesinin pdf'sini indirebilir ve bu sayfadaki sabit dosyalarımızı inceleyerek fromer hi fi choice ve hi fi world editörü David price'ın Hugo hakkında neler söyleyeceğini öğrenebilirsiniz.

Kaynaklar

Ayrıca aşağıda Hugo ile ilgili teknik bir sunum indirebilirsiniz (bkz. İndirmeler) ve aşağıda Hugo; kılavuzunu da çevrimiçi olarak yayınladık.

Echnical Özellikleri

Girdiler:

Optik TOSLink 24-bit / 192 kHz-yetenekli

RCA koaksiyel giriş 24-bit / 384 kHz-yetenekli

Sürücüsüz USB girişi 16 bit/48kHz özellikli (tabletler/telefonlar için tasarlanmıştır)

HD USB girişi 32-bit / 384KHz ve DSD128 özellikli (bilgisayar/dizüstü bilgisayar oynatımı için bkz. sürücü; ayrıntılar aşağıda)

Teknik özellikler:

Gelişmiş dijital ses kontrolü

Çapraz besleme filtre ağı

Yaklaşık 12 saat çalışma için akülü

Renk değiştiren LED'lerle giriş, örnekleme hızı ve ses seviyesi göstergesi

26K musluk uzunluğu filtresi (QuteHD DAC ile karşılaştırıldığında iki kattan fazla)

Kulaklık çıkışı: 300ohm kulaklık yüküne 110dB SPL

Çıkış gücü-1 kHz 1 V sinüs dalgası her iki kanal tahrikli 0.1 % bozulma

600 ohm 35 mw

300 ohm 70 mw

56 ohm 320 mw

32 ohm 600 mw

8 ohm 720 mw

THD-1KHz 3 V çıkış: 0.0005%

Dinamik Aralık: 120dB

Çıkış empedansı: 0.075 ohm

Sönümleme faktörü > 100

Ağırlık: 0.4 KG

Boyutlar: 100x20x132mm (GxYxD)

Çıktılar:

2 x 3.5 mm kulaklık jakı

1x6. 35mm (1/4 inç) kulaklık jakı

1X (çift) stereo RCA fono çıkışı

Sürücüler:

Bir PC'de (vista, Windows 7 veya 8) Hugo 384khz'e kadar müzik çalacak ve hem DSD64 hem de DSD128'İ destekleyecektir, ancak bunun için kutuda gelen ve bu ürün sayfasında da bulunan birlikte verilen sürücüyü yüklemeniz gerekir.

  • PCM: No
  • Çıkış Tipi: HAT çıkışı (SES ÇIKIŞI)
  • Giriş Tipi: HAT GİRİŞİ (SES GİRİŞİ), KOAKSİYEL, USB
  • Dahili Pil: Evet
  • Marka Adı: xDuoo
  • DSD (Doğrudan Akış Dijital): No
  • Gövde Malzemesi: Maden
  • Kanallar: 3 (2.1)
  • Tip: Profesyonel Amplifikatör
  • WİFİ: No
  • Paket: Evet
  • bluetooth: No
  • Model Numarası: hugo
  • Önerilen Kulaklık Maksimum Empedansı: >900 Ohm

Etiketler: classe kulaklık amplifikatörü, dac x6 amplifikatörü, tepesi mavi kek, xduoo ekranı, amplifikatör yaqin dac, tda2003 güç amplifikatörü, amplifikatör advace, tanımlanmamış pantolon, kablo ype dac, ındesh araç sesi.

0 Bunun için yorumlar