Benzersiz Tasarım Pigmentasyon Analizi Güzellik Salonu İçin En Gelişmiş Ayna Cilt Analiz Sistemi Yüz Cilt Analizörü Ce Onaylı

Benzersiz Tasarım Pigmentasyon Analizi Güzellik Salonu İçin En Gelişmiş Ayna Cilt Analiz Sistemi Yüz Cilt Analizörü Ce Onaylı

(0 Yorumlar)
₺31 282.44 ₺25 338.78

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Yüksek Teknoloji Pigmentasyon Analizi En Gelişmiş Ayna Cilt

Analiz Sistemi / Yüz Cilt Analizörü Hızlı Ücretsiz Kargo

Tanım

Deriyi doğru bir şekilde ölçmek için dermatologların uzmanlığı ile birlikte derin öğrenme tekniklerini kullanmanın bir yöntemidir-en son cilt tanı yöntemleri.Çok geçmiş tıbbi deneyim tarihi cilt tedavisi elveda, doğru ve kantitatif teşhis cilt hastalıkları tedavi deneyimine göre görünümü.Daha doğru, açık ve kolay ile daha etkili cilt tedavisi ve tedavi için-anlamak deri tanılama raporları da dahil olmak üzere doktorlar ve hastalar sağlar:

1 .Hassas cilt, dermatit, akne gibi cilt hastalıklarını tespit edebilen dermatolojik modül;

2. Kırışıklıklar, lekeler, gözenekler, nem, elastikiyet, doku, akne dahil olmak üzere cilt değerlendirme modülü

3. Cilt yaşı, yüz özellikleri, puan değerlendirmesi vb.Dahil olmak üzere cilt öznitelik modülü.;

4. Kontrast analiz modülü, önce ve sonra iki test sonuçlarının karşılaştırma sonuçlarını görselleştirmek için kullanılabilir;

5. Rapor modülü, kullanıcı test sonuçları özet verilerine göre, ilgili cilt bakımı önerileri, önlemler, ürün önerileri ve diğer verileri sağlar;

6 vitesli modül, müşteri bilgilerini saklayın, müşteri cilt yönetimi iş istasyonunu tamamen takip edin;

7. Çözüm modülü, muayene sonuçlarına göre, müşterinin önerisine göre satıcı ürününü girer;

8. Modülü bulut depolama, çoklu hesap yönetimi, uzaktan ve Daha kullanışlı yönetim işlevlerini destekleyecek şekilde ayarlayın.

Çalışma Prensibi

Magic mirror sistemi, RGB ve UV spektrumu üzerinden dijital görüntü teknolojilerini kullanan, dünyanın gelişmiş görüntü analiz sistemlerinden biridir.Sihirli ayna sistemi gibi nokta, gözenek, pigment, kırışıklık, kırışık, boya, ultraviyole ışın veya güneş vb yüz sorunların çoğunu teşhis: olabilir.cilt için farklı derecede zarar getirmek için, Müşteri önünde cilt doğru bir durum mevcut zarar ve istemci için tıbbi öneri bir dizi sunuyoruz; ayrıca cilt bakımı öncesi ve sonrası farklı müşterinin yüz görüntüleri karşılaştırabilirsiniz.

Sihirli ayna sistemi profesyonel alanda en güvenilir profesyonel cilt görüntü analiz sistemi biridir.Yaygın olarak tıbbi araştırma ve mesleğinde incelemek için kullanılır, RGB ve UV spektrum ortamlarda iki tür yüksek çözünürlüklü, yüz görüntüleri, böylece bilim analiz cilt karakteristik pick-up ve ileri istemci için en iyi karakter karakteristik cilt bakımı proje koyabilirsiniz.

Ürün detayları

1. cilt hastalığı modülü hassas cilt, dermatit, akne ve diğer cilt hastalıklarını tespit edebilir.

2. Cilt değerlendirme modülleri kırışıklıklar, lekeler, gözenekler, nem, elastikiyet, doku, akne ve benzerlerini içerir.

3. Cilt öznitelik modülleri cilt yaşını, yüz özelliklerini, puanlama değerlendirmesini vb. İçerir.

4, veri görselleştirme kontrastından önce ve sonra iki test sonucunun karşılaştırmalı analizi;

5. Rapor modülü, verileri kullanıcının test sonuçlarına göre toplar ve cilt bakımı önerileri, dikkat edilmesi gereken hususlar ve ürün önerileri gibi ilgili verileri sağlar.

6, arşiv modülü müşteri bilgilerini saklar ve müşteri cilt yönetimi iş istasyonunu kapsamlı bir şekilde takip eder.

7, çözüm modülü giriş iş ürünleri, denetim sonuçlarına göre, müşterilere ürünleri tavsiye;

8, kurulum modülü bulut depolama, çoklu hesap yönetimi, uzaktan güncelleme ve diğer uygun yönetim işlevlerini destekler.

Özellikler

1. Cilt Düzensizlikleri: Cildin yüzeyinde görünen cilt düzensizlikleri-çiller, görünür güneş hasarı, kılcal damarlar veya damar tahrişi.

2. Kırışıklıklar: Yaşlanma sürecinin bir sonucudur ve en sık göz ve ağız çevresinde görülür.Kolajen ve elastin üretimini desteklemek için Yaş Savunma hattı ve Muhteşem Göz Kremi kullanın.

3. Doku: Cildin yüksek ve alçak noktaları.mavi noktalar cilt girintilerini gösterir; sarı alanlar yükseltilmiş noktalardır.

4. Gözenekler: Cilt boyunca dağılmış küçük açıklıklar.Görünümü en aza indirmek için Jel Temizleyiciler ve Peelingler kullanın.

5. UV Lekeleri: Cildin yüzeyinde ve derin katmanlarında güneş hasarı ve lekeler.

6. Cilt Renk Değişimleri: Göz altı gölgelenmesi, benler, hiperpigmentasyon ve genel ton dahil olmak üzere cilt renk değişimleri.

7. Vasküler Alanlar: Kılcal damarların kırılmasından, iltihaplanmadan veya kopmaların ardından oluşan kızarıklık.

8.Bakteri ve Yağ: Gözeneklere nüfuz edebilen ve kopmalara neden olabilen porfirinler (ciltteki doğal bakteriler).P-Bakterilerini en aza indirmek ve kopmalarla mücadele etmek için Temiz Cilt Temizleyici ve Temiz Cilt Temizleme Pedleri kullanın.

3D Yüz Cilt Analizörünün Avantajları

Epidermal cilt analizi, derinliğin rengi, cildin özelliği ve diğer cilt problemleri gibi.

-- Dermal cilt analizi, dermal tabakadaki potansiyel cilt bozuklukları hakkında tavsiyelerde bulunur.

-- Kırışıklık analizi: Özellik, yoğunluk, derinlik ve temizleme yolları.

-- Benek analizi: Derinlik alanını, boyutlarını, yoğunluğunu ve beneklerin nasıl atılacağını doğru bir şekilde analiz edin

--12 Mega piksel ile otomatik odaklama

-- Otomatik analiz ve rapor mekanizması

-- UV Ses sistemi

--3: 4 Önizleme sistemi ve Ön eğimli pencere;

-- Ayarlanabilir çene tutucu

--Çoklu dil desteği

-- Entegre müşteri yönetimi yazılımı ve crystal report yazılımı

-- Elektrik watchdog koruma

-- Bilgisayar ve güverte isteğe bağlı donanımlardır

Cilt analizörü uygulaması

1. Cilt Düzensizlikleri: Cildin yüzeyinde görünen cilt düzensizlikleri-çiller, görünür güneş hasarı, kılcal damarlar veya damar tahrişi.

  • İşlev: Cilt Mouisture, Galvanik İyon +/-
  • Marka Adı: beyr
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Tarz: Güzellik Bakım Ürünleri
  • Garanti: 1 yıl
  • Standart Gerilim: C 不含) biz 110 V-220V c 不含 için), 100V, 240V
  • Öğe: 3D Sihirli Ayna Yüz Cilt Analizörü
  • Sertifika: ce, RoHS
  • Güç Kaynağı: Elektrik
  • Malzeme: plastik

Etiketler: cilt bakımı lc güzellik, güzellik blender güzellik bay, doğal güzellik kız cilt bakımı, güzellik blender fantezi güzellik, kült güzellik huda güzellik kirpikleri, led maske cilt bakımı güzellik, güzellik bakerie güzellik blender, güzellik kore cilt bakımı, vücut cilt bakımı cilt analizörü.

0 Bunun için yorumlar