Çay Boyu Kraliyet Mavi Markles Meghan Kolsuz V Yaka Bölünmüş Düğün Parti Kıyafeti vestido de madrinha Duches Kadınlar

Çay Boyu Kraliyet Mavi Markles Meghan Kolsuz V Yaka Bölünmüş Düğün Parti Kıyafeti vestido de madrinha Duches Kadınlar

(0 Yorumlar)
₺2 699.23 ₺1 619.61

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Elbiseyi standart boyutta veya özel boyutta yapabilirsiniz.Özelleştirmeniz gerekiyorsa, lütfen kontrol ettiğinizde “Özel Boyut” seçeneğini seçin ve ayrıntılı vücut ölçümlerinizi sipariş notunda bırakın(Lütfen sepet sayfasındaki "Satıcılar için Özel Talimatlar" ı tıklayın).İşte özelleştirme için ihtiyacımız olan tüm ölçümler:

1.Tam Göğüs:=____________ cm veya inç.

2.Beli: =_______________

3.Kalçalar: = ________________

4.Omuzdan zemine (ayakkabılarla):= ___________

5.Omuzdan zemine (ayakkabısız):=_________

6.omuz omuza:=_______

7.omuzdan bele:=_________

8.Elbise rengi =______________(resim olarak veya Herhangi bir renk seçin veya Renk Grafiğimize bakın)

9.Telefon numaranız =______________(size gönderirken ihtiyacınız var)

10.Elbise geri: fermuar veya dantel-up geri ? = _ _ _ _ _ (dantel-up kullanmanızı öneririz)

11.Bu elbiseye ihtiyacınız olan son tarih=____

Bu elbisenin kol veya Bolero / Ceketi varsa, lütfen bize bu ölçümleri bildirin:

12. Armseye (armhole): = _ _ _ cm veya inç.

13.Pazı: = _ _ _ cm veya inç.

14.istediğiniz kol uzunluğu: = _ _ _ cm veya inç.

Not: elbise için herhangi bir özel gereksiniminiz varsa , lütfen bana ölçümleri gönderdiğinizde tekrar söyleyin .

Herhangi bir elbise satın almadan önce ölçümlerinizi bir profesyonel tarafından alt giyiminizle almanızı şiddetle tavsiye ederiz

Mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçümlerle başlar.Ölçüye göre yapılmış bir elbise sipariş etmeden önce www.bakdem.com.tr doğru ölçmenize yardımcı olabilecek profesyonel bir yerel terzi bulmanızı şiddetle tavsiye ederiz.Burada size hangi ölçümlerin gerekli olduğunu ve bunları doğru bir şekilde nasıl alacağınızı göstereceğiz.Uyarı: Kendinizi evde ölçmek düşündüğünüzden daha zor!En iyi sonuçlar için ölçümlerinizi daima profesyonel bir yerel terzi tarafından yaptırın.

Not:

A: Gelinlik eldiven, düğün duvağı ve kabarık etek kombinezon gibi aksesuarlar içermez ( resimlerde göster).Teklif sadece bir elbise içindir!

B: Sipariş vermeden önce, lütfen bu listeyi dikkatlice okuyun ve tüm sorularınızı sorun.Sorularınızı 12-48 saat içinde cevaplayacağız.

C: Herhangi bir elbiseyi çevrimiçi satın almadan önce ölçümlerinizi bir profesyonel tarafından almanızı şiddetle tavsiye ederiz.Lütfen ölçüm talimatlarını takip edin ve kendinizi dikkatlice ölçün.

D: Elbise Özel Boyut, Renk, Tasarımda Yapılabilir.

E: Tüm elbise stokta değil.Sadece ödeme onaylandıktan sonra üretmek için strated.

Nakliye

a. biz sadece teyit adresine gemi.Lütfen satın almadan önce gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun, posta Kutuları ve askeri adresler (apo, FPO) teslim edilemez.

b. Brezilya veya Rusya'dan geliyorsanız, lütfen tam adınızı bırakın. (rusya ve Brezilya'nın düzeltilmiş posta politikasına göre, alıcının adı tam ad olmalıdır.)

c. Vergi hakkında, Gümrük bizim kontrolümüz dışındadır, bu konuda garanti vermiyoruz ve Vergi ücretini ödemeyeceğiz.Parseliniz için doğru beyan fiyatını bize bildirebilirsiniz.

İade ve geri ödeme

a. Yanlış stili veya yanlış rengi gönderirsek, size para iadesi yapabilir veya yeniden gönderebiliriz.Hasarlı veya eksik bileşenler olan ürünler iade edilmez.

b. eğer satın alma kalitesi ile %100 % memnun değilseniz, ilk anda bizimle irtibata geçiniz, en az 7 gün içinde teslim tarihinden itibaren.İadenizi de kabul edebiliriz.Kurye hizmeti navlun alıcı tarafından ödenmelidir.

c.Mallar nakliye sırasında hasar görürse, lütfen tüm belgeleri ve ambalajı saklayın ve iade talimatları için alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçin.

Not

a. Fotoğraf durumunun bir sonucu olarak resim muhtemelen renk sapmasına sahiptir, renkler hakkında emin değilseniz, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

b. Elbise etiketini kırarsanız iade edilemez veya değiştirilemez

  • Dahili Sütyen: Evet
  • Model Numarası: M1339
  • Siluet: Kılıf
  • Öğe Türü: Gelinin Annesi Elbiseleri
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • Kol Uzunluğu (cm): Tam
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Dekorasyon: Dökümlü
  • Marka Adı: Ramdjalo
  • Moda Elemanı: basit
  • Kumaş Türü: Polyester
  • Tarz: Modernlik
  • Kol Stili: Düzenli
  • Elbise Uzunluğu: Çay Boyu
  • Desen Türü: Mono

Etiketler: roce gelinlik, fransa moda elbise, meghan markle gömlek elbise, westen elbiseleri kraliyet mavisi, şenlikli önlükler, şapka adam kılıf, tanımlanmamış pantolon, erkek nedime elbisesi, romantik düğün lüks önlükler, kraliyet mavi elbise u.

0 Bunun için yorumlar