Duvar asılı goblen goblen goblen el yapımı goblen kumaş bahçe goblen goblen modern

Duvar asılı goblen goblen goblen el yapımı goblen kumaş bahçe goblen goblen modern

(0 Yorumlar)
₺129 505.58

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

El yapımı yün goblen

Ürün Menşei: aubusson Obsson palace goblen, Fransa kökenli olup, manuel düz dokuma işlemine aittir.aubussonThe goblen yumuşak ve ince dokulu, canlı desenli ve zarif renktedir.Aubussongoblen tasarımı manzara resmi, natürmort resmi, portre ve av resmi içerir.Louis XVI döneminde imparatorluk sarayı oldu.En iyi eserlerden bazıları şimdi Louvre'da ve diğer müzelerde.Günümüzde, Fransa'da üretilen bu geleneksel el sanatının Fransa'da çok az uygulayıcısı var.aubussonTapestries de son derece pahalıdır.Çin geçen yüzyıldan beri80 saray goblen 1930'larda yapılmaya başlandı.20gelişme yıllarında, kalite ve Fransız ürünleri temelde aynıdır ve en çok satan büyük bir fiyat avantajına sahiptir.

Ürün stili: stil

Malzeme yününün dokusu

Malzeme Profili: Yün esas olarak proteinden oluşur.Yün lifi yumuşaktır ve yumuşaktır. elastic.It yün, yün, battaniye, keçe ve diğer tekstilleri yapmak için kullanılabilir.Yün ürünleri bir his veriyor.Tam, sıcak ve rahattır

Teknoloji: El dokuma

Dizayn:

ağırlık : 0.12 kg / metrekare

Kalınlığı: 0.3 cm

menşe ülke Çin

ambalaj: Su geçirmez plastik torbalar; çift dokuma torbalar.

Malların taşıma şekli: Shunfeng, Yuantong, Shentong, vb. İle İfade edilir.

Saray gobleninin tanıtımı: Saray goblen hand-made.It bitmiş ürünü yapmak için birkaç ay boyunca günde on saatten fazla üç ila dört işçi gerekir completely.It iyi bir sanatsal değere ve koleksiyon değerine sahiptir.Malzemenin maliyeti yüksek olduğundan ve el nakışı sanatçıları, aynı zamanda bir sanat eseri olduğu göz önüne alındığında, en az yarım yıl veya daha fazla örgü yapabildiğinden; koleksiyonlar; genellikle bir şartnamenin sadece bir parçası yapılır, koleksiyon değeri çok yüksektir.Ev sahibinin tarzını ve zevkini gösterin.

Resim, el örgüsü yapan bir işçinin resmini göstermektedir.

Tüm halılar el yapımıdır, eğer bu güzel halıyı seviyorsanız, lütfen tereddüt etmeyin!Sadece yüksek kaliteli el yapımı halı tasarımı yapıyoruz.

Saray gobleninin avantajları: Halı yüzeyi pitoresk; renkli; zengin ve renkli; ses yalıtımı; güzelleştirici environment.In halı ve el yapımı ipek halıya paralel olarak; halıya ait, bu kadar gelişmiş, çok popüler.

Halı uygulama kapsamı: Oturma odası, çay masa minderi, yatak odası, salon, koridor,vb.

Detaylı ipuçları: Tüm detay resimleri, tüm gerçek resimler ve gerçek şeyle aynı.

Halı satıcıları: Spot / sipariş.

Sık karşılaşılan sorunlar ve kişiler

1. Goblen hangi malzemeden yapılmıştır?

Malzeme yünü, vb.

2. Sipariş edebilirim.Halıları özelleştirebilir miyim?

Sipariş verebilir, en sevdiğiniz resimleri gönderebilir, halının boyutunu, özelleştirilmiş sayısını belirleyebilir, özelleştirmeyi tamamlamak için belirli bir süre içinde özelleştirilmiş gereksinimlere göre planlama yapabiliriz.

Tasarımcı için tasarımın orijinal el yazması

3. Boyut-boyut yazışma fonksiyonu

(1) 0.6 m x 1.2 m (2 fit x 4 fit):

(2) 0.9 m x 1.5 m (3 fit x 5 fit):

(3) 1.2 m x 1.8 m (4 fit x 6 fit):

(4) 1,5 m x 2,4 m (5 fit x 7,8 fit)

(5) 2.1 m x 3 m (6.8 ft x 9.8 ft):

(6) 2.4 m x 3 m (7.8 ft x 9.8 ft):

(7) 2.7 m x 3.6 m (8.8 ft x 11.8 ft):

(8) 3 m x 4.2 m (9.8 ft x 13.7 ft):

4. Boyut kontrol tablosu

1 m = 3.28 ft. 1 ft = 0.3 M = 30 cm

5. Neden bizi seçmelisiniz?

Saf el düğümlü goblen, ultra düşük fiyatlar, uzun yıllardır dış pazarlarda ihracat işlemleri yapan, zengin mesleki bilgi ve tecrübeye sahip, iş bütünlüğüne dayalı, bizi seçin, hata yapmayın.

Resim, firmamızın yabancı müşterilerle konuştuğu bazı resimleri göstermektedir.

Alıcılar uyarı

El yapımı halı özellikleri:

1. El dokuması (koleksiyon değeri yüksek somut olmayan kültürel miras)

2. Eşleşmesi kolay (halı, her türlü mobilya mobilyasıyla eşleşebilen bir sanat eseridir)

3. Hizmet ömrü (zaman geçtikçe ve dolayısıyla değer arttıkça 100 yıla kadar veya daha fazla)

4. Değişen renkler (halılar farklı açılardan farklı Guanze yayar ve büyülü çekiciliğin tadını çıkarır)

5. Bakımı kolaydır (halılar tozu emmez, genellikle 5-6 yılda bir temizlenir)

6. Statik elektrik yok.

Sıcak hatırlatma:

Boyutu hakkında: Bebek ayrıntıları boyutunu belirtmek için, manuel ölçüm vardır, 2 santimetre içinde hata, manuel halı kaçınılmaz hata;

Özelleştirme hakkında: Mağazamız halı tasarım tasarımcılarında on yıldan fazla deneyime sahiptir, yolcu ve kargo özelliklerine ve boyutlarına göre özelleştirilebilir requirements.It müşterinin gereksinimlerine göre de yapılabilir (resim sağlar).

Renk hakkında: tüm ürünlerimiz ayni alınır, renk nesneye yakındır, çünkü her halı kaçınılmaz olarak renk farkı ile elle boyanır.Renk farkına uluslararası standartlar tarafından 0.5-1 derecede izin verilir.Farklı kameraların, ışığın ve bilgisayar monitörlerinin renk kontrastı ve parlaklığındaki fark nedeniyle, hafif renk farkı kaçınılmazdır ve kalite aralığında değildir.Renk özellikle sert ise, lütfen dikkatli fotoğraflar çekin, nedeniniz için teşekkür ederiz.Çözüm.

Satış sonrası servis hakkında: mağazamız, malları kalite sorunları olmadan yedi gün içinde iade etmek için hiçbir neden olmadığını vaat ediyor.Satıcı, kalite sorunları için navlunu, alıcı ise diğer kişisel nedenlerden dolayı navlunu taşır.Malların alınmasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında satıcıyla iletişime geçin.Müşteri memnuniyetini sağlamak için mümkün olan en kısa sürede onlarla ilgileneceğiz.

  • Marka Adı: emilrugs.com
  • Temizleme Tipi: El Yıkama
  • Teknik: El yapımı
  • Tarz: Düz
  • Desen Türü: İnsanlar
  • Dizayn: AUBUSSON
  • Desen: YAZILI
  • Çerçeve: No
  • Malzeme: Diğer
  • Şekil: Dikdörtgen
  • Model Numarası: gc22tapyg7yh

Etiketler: goblen örgü goblen, goblen kumaş bohem, klasik goblen goblen, flüt el yapımı çapraz, bandana goblen asılı duvar, maskeler oyma asılı duvar, goblen kapüşonlu sweatshirt, kumaş goblen hayvanlar, ipek eşarp asılı duvar, örme goblen el yapımı.

0 Bunun için yorumlar