Foton Görünüm için C2 Farid Placer CCD Full HD Geniş Açı 170 Gece Görüş CCD Su Geçirmez Ters Yedekleme Arka Kamera

Foton Görünüm için C2 Farid Placer CCD Full HD Geniş Açı 170 Gece Görüş CCD Su Geçirmez Ters Yedekleme Arka Kamera

(0 Yorumlar)
₺1 074.78 ₺419.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün özellikleri: yüksek kaliteli gece görüş camera.It yüksek çözünürlüklü, geniş görüş açısı ve iyi su geçirmezlik fonksiyonuna sahiptir.Kamera tam giderken arabanın arka görmek, kötü bir araba dikiz etkisi sorunu çözmek ve kazaları ve kazaları azaltmak için Park yardım edeyim.Görünmez engellerin çarpışma araç korumak için, kameralarımız, teklif HD ve yüksek kaliteli kamera seçiniz amacıyla, bu fiyata daha iyi bir ürün alabilirsiniz.Dikiz aynası veya paralaks olmadan araç dikizini ortadan kaldırmak için mükemmel çözüm Ürün parametreleri: 1. Ticari adı: CCD HD Gece Görüş Su Geçirmez yüksek kaliteli kamera \ n2. Çip: Sony mccd HD işleme çipi 3. Çözünürlük: 1080p * 720p 4. Objektif açısı: geniş geniş açı 170 ° ekran5. Eşleştirme ekranı: Android büyük ekran / küçük ekran dijital makine / orijinal araç ekranı6. Ürün lens: 6 dalga lens, balık gözü ultra geniş açı tam dalga lens7. Su geçirmez sınıf: IP68 su geçirmez / 6.8 darbeye dayanıklı8. Renk parlaklığı: otomatik ve pozitif 8. Emtia konektörü: RCA lotus fişi, lotus (AV) arayüzü, cetvelli görüntü varsayılan görüntüsü 9. Sistem: PAL / NTSC 10. Çalışma sıcaklığı: - 30 ℃ ila + 80 ℃ 11. Akım: DC12V > = 80mA 12. Kullanım gereksinimleri: 12 V voltaj kullanın, 24 V kamyonu desteklemeyin, yüksek güç transformatörünün kullanımını desteklemeyin 13. Standart teslimat: Kamera + kabuk + 6 m Video Kablosu + 1 m güç kablosu + vida + kurulum rocker + talimat + ambalaj kutusu

Değerli müşterimiz:

sipariş vermeden önce, kamera boyutunun fotoğrafının aynı olup olmadığını, plaka ampulünün konumunu ve hataları önlemek için kamera boyutunu birlikte kontrol etmek için RCA sarı jakını kontrol ettiğinizden emin olun. (Emin değilseniz, lütfen müşteri hizmetleri personeline bir mesaj bırakın: araç modelini ve yılını + plaka ampul konumunun fotoğraf bilgilerini gönderin)

İçintoyota Highlander Kluger 2006~2014

Toyota Land Cruıser için J200 V8 2007-2014

Lexus için LX 570 LX570 2007~2014

Içintoyota Harrıer Lexus RX 300 RX300 1998~2003

Içintoyota HiAce H200 Hiace Awing 2004~2014

Toyota HiAce GL Grandia Süper Grandia Hiace Banliyö için

Toyota Banliyö Ventury Ventury Majesty için

Toyota RegiusAce Regius Ace Ses'fikile Kuantum için

Foton Görünüm C2 Farid Placer için

Lexus GS için GS300 GS350 GS430 GS460 GS450h 2005 ~ 2011

Lexus için GX 460 GX460 2009~2015

Scion xB için MK1-NCP31 2003 ~ 2007

Ambalaj hakkında: Malların gerçek paketi resimden farklı olabilir, ancak lütfen Ürünlerin aynı olduğundan emin olun, size daha düşük bir fiyat vermek için daha uygun maliyetli bir nakliye maliyeti seçiyoruz.Nakliye Hakkında: Alıcının bilgileri ve gönderim adresi teyit edildiği sürece ödeme temizlendikten sonra gönderi 3 iş günü içinde düzenlenecektir.Gönderimde gecikmeyi önlemek için lütfen doğru posta kodunu ve geçerli telefon numarasını sağlayın. 1) Biz genellikle tarafından gemiücretsiz Kargo / www.bakdem.com.tr Standart Nakliye, DHL, EMS, ARAMEX - - - biz sizin için aralarında en ekonomik yolu seçin. 2) APO/FPO, posta kutusu adreslerine göndermiyoruz. 3) Uzak alan ücreti hariç, DHL / UPS web sitesinde uzak bölgelerde listelenen adresler için ekstra 30 ABD Doları tahsil edilecektir. 4) Brezilya, Rusya müşterileri lütfen ems'yi seçin, böylece gümrükten daha hızlı geçebilir. 5) Orta Kolay Ülkeler, Afrika Ülkeleri, ARAMEX nakliye yolu seçiniz. 6) Suudi Arabistan müşterileri, alıcı kimliğinin kopyasını / aldatmacasını devlet gümrüklerine göstermelidir.Not: 1.Lütfen doğru gönderim adresini ve iletişim bilgilerini sağlayın, biliyorsunuz, kurye şirketi iki kez teslim etmeye çalıştıktan sonra paketi iade edecektir.Bu gerçekleşirse ve alıcı parseli yeniden göndermemizi isterse, alıcı tüm iade ve posta ücretlerinden sorumlu olmalıdır.anlayış ve ilginiz için teşekkür ederim.Ithalat Vergisi: Biz HERHANGİ BİR ithalat vergisi sorumlu değildir, biz yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız bizim alıcılar vergi ödeme riskini en aza indirmek için.Iade ve Garanti: Tüm öğeler marka yeni düz factory.In arızalı bir ürün alırsanız, makbuzu imzaladıktan sonra lütfen 3 gün içinde bizimle iletişime geçin.İade edeceğiz veya değiştireceğiz.BİR Yıl Fabrika Garantisi sunuyoruz (aksesuarlar dahil değildir).Geribildirim hakkında: Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz, böylece sorunlarınızı tatmin edici bir şekilde çözebiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Malzeme Türü: abs
  • Marka Adı: KARBAOHUİ
  • Tel ya da Kablosuz: Tel, kablosuz
  • Lens Malzemesi: Plastik + Cam
  • Sertifika: CE
  • Kabuk Malzemesi: plastik
  • Alarm Tipi: Araç Yedek Kameraları
  • Kılavuz Hattı: Evet
  • Video Kablosunun Uzunluğu: 2M, 6M

Etiketler: vaka performans görünümü, 6 yerleştiriciler elmas, reare görünüm ayna, kristaller plaser giysileri, szomk led plastik, vaka vico görünümü, kılıf foton, spot foton görünümü, pantolon gevşek plaser, m ms plastik parçalar.

0 Bunun için yorumlar