Tailor-made BU Bir Çiçek Karikatür Doğal Ahşap tepsi ve 2 gang Kupa Bardak Seti-2

Tailor-made BU Bir Çiçek Karikatür Doğal Ahşap tepsi ve 2 gang Kupa Bardak Seti-2

(0 Yorumlar)
₺1 058.58 ₺582.26

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün Özellikleri;

-Doğal ahşap tepsi dış çerçevesi doğal masif çam ağacından üretilmiş olup retro cevizden mezuniyet yapılmıştır.

-Ürün odası: 40 cm x 28 cm x 3 cm.Baskılı orta tepsi odası: 37cm x 25cm cm.

- Basılı tablo 1. Grade 3mm. Ahşap MDF malzeme lazer tekniği ile özel kesim üretilmektedir.Uv baskı tekniği uygulanarak yapılır.Ürünün üzerine sert ve keskin cisimler basılmamalı, baskı yakılmamalı, asit benzeri sıvı teması bulunmamalıdır.Sadece ışık nemli bir bezle temizleyebilir.

- Beyaz kupa ort. 8x10 cm.boyutlarındadır. Üzerine sıcak pres tekniği ile süblimasyon baskı yapılmaktadır. *** Yıkama Talimatı: bulaşık makinesinde kullanılan tuz ve deterjan gibi kimyasallar kupa üzerine vernik çizerek baskı alanına zarar verebilir.Kupanızı ılık suda durulayın ve elde edin.

-Eviniz, işyeriniz vb.Ortamlarınız da özel yeni bir tasarım oluştur ve zerafet bu ürün senin için istiyorum.Doğal Ahşap tepsi ve 2li kupa bardak seti ev hediyesi, doğum günü, arkadaşlarınıza hediye konseptlerinde şık ve dekoratif hediye seçeneği, severek kullanacağınız harika bir ürün. * Fotoğraf gönder profesyonel grafik çizimi ile çizgi film ekibi tarafından dönüştürülür ve ürüne uygun tema ile işlenir.

* Göndereceğiniz fotoğraf çözünürlüğü ve ışık yoğunluğu karikatürünüzün kalitesini etkileyecektir.Yüksek çözünürlük ve göndermek için doğru ışık zemin.

Kişisel bilgilerinizi sipariş ettikten sonra bize mesaj gönderebilirsiniz.

  • Marka Adı: BK
  • Kaynak: TR (Menşei)
  • Model Numarası: Bitmeyen101231

Etiketler: deruilady kadınlar çiçek, ahşap kupa ahşap, çiçek tarzı kupalar, büyük cam çay demlik, hünnap ahşap kupa, örme bambu bardak, kon kupa, zeytin ahşap bardak, cam çay armuidu, mugi kupa.

0 Bunun için yorumlar