RGB LED at yarışı yıkama çakarlı lamba DMX512 DJ disko 24 + 12 aşamaları at yarışı ışıkları led müzik Parrt düğün etkisi ışık

RGB LED at yarışı yıkama çakarlı lamba DMX512 DJ disko 24 + 12 aşamaları at yarışı ışıkları led müzik Parrt düğün etkisi ışık

(0 Yorumlar)
₺4 022.03 ₺2 775.20

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

YUER iş Hatırlatma

1.Biz 15 yılı aşkın sahne ışıkları üreticisi, OEM veya ODM kabul ediyoruz products.So mağazamızda bulamadığınız sahne ışıklarını sorgulamak için satıcıyla serbestçe iletişime geçin.

2.Ayrıca Paypal, Wester Union, TT banka havalesi ödemelerini de kabul ediyoruz Alipay.So hangisinin sizin için daha uygun olduğunu bize bildirin.

3.Yakında mal göndermek için sipariş sonra 3 gün içinde ödeme bitirmek lütfen.

Ürün Özellikleri:

Gerilim: AC16V 50 / 60HZ

Güç: 200 W

Lamba boncuk: 96 adet 5050 tri-renk LED lamba boncuk + 48 adet beyaz LED

Kontrol modu: DMX512, kendinden tahrikli, master-slave, RDM fonksiyonu ile.

Kanallar: CH04, CH13, CH84, CH93

Karartma: 16bit 0 ~ 100% doğrusal karartma

Özellikler: At yarışının 24 + 12 aşaması + boyama + yanıp sönme

Çalışma sıcaklığı: -30 derece 60 derece

Strobe frekansı: 1~30HZ

Görünüm: metal, siyah

Bağlantı modu: DMX512 giriş ve çıkış / güç girişi ve çıkışı.

IP oylaması: IP20

Paket şunlardır:

1 adet etkisi ışık

1 adet manuel kitap

YUER Daha Fazla Dikkat

1.Lütfen bu sipariş için www.bakdem.com.tr'te teyit edilen alıcı adresinizin uygulandığından emin olun.

2.Tüm ürünlerimiz elektroniktir goods.So bunlar kırılgan ürünlerdir.Her pakete kırılgan açıklamalar koyduk.Lütfen malları kabul etmek için imzalamadan önce paketin iyi olduğundan emin olun.Paket veya mallar nakliye sırasında kötü bir şekilde imha edilirse, lütfen kayıt olarak fotoğraf çekin ve bunları kabul etmeyi reddedin ve ilk kez kurye veya satıcıyla iletişime geçin.

3.Tüm ürünlerimiz 1-3 yıl kalite garantisine sahiptir, malların herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, tatmin olana kadar bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.Profesyonel mühendisimiz var ve servis sonrası daha fazla dikkat ediyoruz.Bu yüzden gerçekten endişelenme.

4.5 yıldızlı geri bildiriminizi almak için can atıyoruz, sizin için çok önemli us.Do sorunu çözmek için bizimle iletişime geçmeden önce olumsuz geribildirim bırakmayın.İş bizim için zor ve müşterilerin kötü bir ruh halinden daha tatmin edici mal ve hizmet alabileceğini umuyoruz.

5.Tüm fiyatlara nakliye ücreti dahildir.Navlun www.bakdem.com.tr sistemi tarafından sayılır directly.So yükün çok yüksek olduğunu düşünüyorsanız, en düşük fiyatları kontrol etmek ve almak için lütfen satıcıyla iletişime geçin.

6.Ülkenizin teslim edilemeyeceğini fark ederseniz, lütfen iki kez kontrol etmek ve size nihai maliyeti sunmak için satıcıyla iletişime geçin.

  • Tarz: DMX sahne ışığı
  • DMX kanalı: Ç04, Ç13, Ç84, Ç93
  • Model Numarası: HTY007
  • Neden: Profesyonel Sahne ve DJ
  • İsim: RGB LED At yarışı Yıkama flaş ışığı
  • Güç: 200W
  • Öğe Türü: Sahne aydınlatma Etkisi
  • Sertifika: CE
  • Marka Adı: Yuer
  • Gerilim: AC16V
  • Kaynak: CN (Menşei)

Etiketler: adaptör 312 v 3a, adaptör 3 v 24 v, lamba hs1 marka at, 90 derece led şerit, mor at derisi, lamba renkli at, adaptör 7 polig 24v, at yarışı lambası, adaptör dc3v gbc, invertör ac16v 380vdc.

0 Bunun için yorumlar