Kablosuz Çağrı Çan Sistemi En Iyi Fiyat Gösterisi Masa Numarası Ekran Buzzer Itin Düğmeler Ycall Marka (1 ekran + 5 çağrı düğmesi)

Kablosuz Çağrı Çan Sistemi En Iyi Fiyat Gösterisi Masa Numarası Ekran Buzzer Itin Düğmeler Ycall Marka (1 ekran + 5 çağrı düğmesi)

(0 Yorumlar)
₺2 363.87

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Kablosuz Çağrı Çan Sistemi En Iyi Fiyat Gösterisi Masa Numarası Ekran Buzzer Itin Düğmeler Ycall Marka

(1 ekran + 5 çağrı düğmesi)

1 Takım Kablosuz Çağrı Çan Sistemi Dahil:

1 x K-2000AT dokunmatik ekran (3 haneli numarayı göster )

5 x K-M-mavi çağrı düğmesi (seçiminiz için herhangi bir renk var, diğer renklere ihtiyacınız varsa istediğiniz zaman bana ulaşın)

Kablosuz Çağrı Zili Sistemi serviste yaygın olarak kullanılmaktadır area.It konuk kullanımı için masa düğmesi ve garson veya garson kullanımı için sinyal alıcısından oluşur.Misafirin herhangi bir servise ihtiyacı olduğunda, yanındaki düğmeye basması yeterlidir, masa numarası alıcıda uyarı müziği ile gösterilir veya sound.So garsonlar çok zamanında hizmet sunabilir

Ekran Alıcısı K-2000AT Özellikleri: Dokunmatik Ekran 1. Yüksek mukavemetli yüksek mukavemetli ABS kabuk ile ,kullanımda dayanıklı2. Masaüstü veya duvara monte 3. Bir grup numarası ve 3 basamaklı sayı göster. 4. Harflerle farklı servis türünü göster (1 nokta =Çağrı, 2 nokta =Fatura, 3 nokta =içecek ). 5. Max 6'da 999 adet 1 tuşlu veya çok tuşlu çağrı düğmesiyle çalışabilir. Sırayla 30 arama bilgisini kaydedebilir ve temel servis yerlerine başvurabilir. 7. Kablosuz çağrı sistemi 8 için servis seviyesi restoran sunucusunu geliştirin. Boyut: 195 * 135*30mm

K-M çağrı düğmesinin özellikleri 1. Su geçirmez2. Kablosuz çağrı sistemini birleştirmek için alıcımızla çalışın 3. Her masaya monte edilebilir, müşterinin yardıma ihtiyacı olduğunda sadece düğmeye basın, arama no ekranda gösterilecektir, böylece herkes kimin aradığını kolayca bilebilir. 4. 1-tuş: 5'i arayın. Malzeme: PC 6. Renk: Beyaz; Mavi; Siyah; Sarı; Gri; Kırmızı.

Teknik parametre: Çalışma gerilimi: DC12V Çalışma akımı: ≤35mA Kullanım Frekansı: 433.92 mhz İletilen Güç: ≤10mW Açık alanda İletilen Mesafe>300m Boyut: 60 * 60*22mm Herhangi bir dil herhangi bir LOGO kabul edilebilir

K-M serisi hakkında:

İhtiyacınız olan Koqi Çağrı Zili Kişiselleştirilmiş düğmeler :

Müşterimizden Geri Bildirim:

SSS

Uygulamalar

Kablosuz çağrı sistemi restoranlar kullanılabilir, oteller, hastaneler, çay evi, kahve dükkanları, sağlık kulüpleri, güzellik salonu, spa merkezi, barlar, yüzme havuzu, plaj, vb

Kablosuz Çağrı Zili Sisteminin bileşenleri nelerdir ?

1. Kablosuz alıcı, sayıma göre ayarlanmış

2. Her masaya monte edilen çağrı düğmesi

3. Sinyal tekrarlayıcı (isteğe bağlı), sinyal geliştirmek

Kablosuz Çağrı Zili Sistemi nasıl çalışır?

1. Müşteriniz oturduktan sonra garson, servise ihtiyaç duyduklarında yapmaları gereken tek şeyin masasında oturan düğmeye basmak olduğunu bildirir.

2. Müşteri masasındaki çağrı düğmesine bastığında, masa numarası zil sesi ile alıcıda görünecektir.Garsonlar daha sonra müşterinin siparişini hızlı ve hızlı bir şekilde almak için masaya giderler.

Kablosuz Çağrı Zili Sistemi Daha Fazla Resim:

Kablosuz Çağrı Zili Sistemimizden herhangi biriyle ilgileniyorsanız, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ben 24 saat içinde size cevap verecektir, teşekkür ederim!

Daha Sistem Belki sana ihtiyacı var: x Tablo Sipariş Sistemi Restoran Otel Cafe Casino Düğmesi Olabilir Kişiselleştirilmiş İle Çan Düğmesi Ekran Gösterisi 2 Basamaklı Sayıda Restoran Servis çağrı Sistemi Restoran Çağrı Servis Ekipmanları(1 adet görüntü ile sektörün en dikkat & 30pcs çağrı butonu Kablosuz Arayıp Müşteri Çağrı Sistemi, Çağrı cihazı Arasında Restoran İletişim( 2 ekran 50 çağrı butonu Kablosuz Restoran Dijital Çağrı Sistemi ile K-302 monitör K - D-3 verici düğmesi (1 görüntüleme+5 masa zili düğmesi) Sistem 2 adet Alarak garson Bell Zil Sistemi Servisi Arayan Koqi İzle Alıcısı Güçlü Ve Dayanıklı Düğme 3 izle, çağrı cihazı + 40 adet çağrı zili ) Sipariş(1 adet ekran + 2 adet izle+15pcs çağrı butonu) (2 adet izle+30pcs çağrı düğmesi) Restoran Kablosuz İletişim Sistemi En Popüler Garson Çağrı Çağrı cihazı Ekipmanları Verici Ve 20pcs su Geçirmez Çağrı Düğmesine Restoran Rezervasyonu Masa Restoran İnterkom Sistemi Sıcak Satış Otel Çağrı Alıcı Bilek İzle

  • Ekran Gösteri Türü: 3 basamaklı sayı
  • İsim: Kablosuz Çağrı Zili Sistemi
  • Çalışma frekansı: 433.92 MHz
  • İletişim: kablosuz
  • Garanti: Bir yıl
  • Sertifika: CE
  • Model Numarası: K-2000AT + K-M-mavi
  • Marka Adı: Çağrı
  • Ekran Boyutu: 195 * 135*30mm
  • İletilen Mesafe: açık alanda 200-300M
  • Çağrı Düğmesi Boyutu: 60 * 60 * 35mm

Etiketler: yıldız düğmesine basın, beton mikserleri basma düğmesi, uzaktan basma düğmesi, başlat düğmesine basın, toka basma düğmesi bilezik, oyuncak kedi basma düğmesi, yeşil düğmeye bas, bilezik basma düğmesi pençeleri, deri çanta basma düğmesi.

0 Bunun için yorumlar