Hitachi için 3.5 inç TX09D23VM1CAA LCD ekran paneli

Hitachi için 3.5 inç TX09D23VM1CAA LCD ekran paneli

(0 Yorumlar)
₺1 274.20 ₺891.92

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Hitachi için 3.5 inç TX09D23VM1CAA LCD ekran paneli

Biz profesyonel Tablet, Mobilephone, Bilgisayar, Endüstriyel parça tedarikçisi, uygun toptan fiyat için bize hoş geldiniz!

Tanım:

Uyarı: * Kurulum kılavuzu dahil değildir, bu aksesuarın kurulumundan kaynaklanan herhangi bir hasardan sorumlu değiliz, lütfen teklif vermeden önce nasıl kurulacağını bildiğinizden emin olun, nazik anlayışınız için teşekkür ederiz! * Farklı flex kablo numaralarına sahip A+ sınıfı uyumlu bir Fanı kabul etmiyorsanız lütfen satın almayın, çünkü başlığımız / açıklamamız / fotoğrafımız piyasada mevcut değil, teşekkür ederim!

İhtiyaçlarınızı Önemsiyoruz!

İpuçları Önlemler

1. Brezilya müşterileri: Dhl'yi seçerseniz, lütfen dhl'nin gereksinimleri olan vergi kimliğinizi bize bildirin, ancak beyan edilen bir değeri doldurmak için sizi takip edeceğiz, endişelenmeyin.

2. Beyan: Değer beyanında özel bir gereksiniminiz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın.Eğer yapmazsanız, varsayılan olarak ilan edeceğiz.

3. Gümrük Vergisi: Satıcılar herhangi bir ithalat vergisi, gümrük vergisi veya gümrük gecikmesinden sorumlu değildir.

Gümrük vergisi ödemekten memnun değilseniz, ne yazık ki parseliniz gümrük tarafından tutulursa, lütfen sipariş vermeyin.

4. Kurye uzaktan ücreti Sorunu: Ekspres teslimatı seçtiğinizde, örneğin: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, vb., onaylamak için lütfen kendi kurye şirketinizin web sitesini girin, adresiniz uzak bölgelerde kurye şirketi olarak belirlenmişse, ekstra bir ücret ödemeniz gerekir, aksi takdirde size daha ucuz bir yol seçeceğiz, çünkü ödediğiniz nakliye ücreti ek ücrete dahil değildir.Lütfen bu özel durumu anlayın.

Nakliye

* Çok öğeli siparişler için, birleştirmek istediğiniz tüm öğeleri kazanana kadar lütfen ödeme göndermeyin.

* Ödemenizi aldıktan sonra gönderiyi hazırlayacağız ve ayarlayacağız.Tüm mal 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir, Çin tatil günleri hariç.

Garanti

30 Günlük para iade veya değişim garantisi ile tüm ürünlerimizin arkasındayız.

Lütfen sabitlemeden önce test edin ve ürünün herhangi bir sorun yaşamadığını onaylamadan önce işareti ve çift taraflı yapıştırıcıyı çıkarmayın.Alıcı işareti kaldırdıktan sonra herhangi bir garanti vermiyoruz.

* Açıklandığı gibi durumda olmayan bir öğe alırsanız (uyumlu öğe hariç), derhal size bir geri ödeme veya değiştirme sağlayacağız(Gerçek resim ve diğer kanıtlar verilmelidir).

* Öğeniz uymuyorsa veya istemiyorsanız, geri ödeme için iade edebilirsiniz (daha az nakliye).

* İade gönderimi için lütfen ürün numarasını ve iade nedenini belirterek bizimle iletişime geçin (Ürünü aldıktan sonra 15 güne kadar iade kabul edilebilir).

* Öğe prossession'unuz 7 günden fazla ise, kullanılmış /ikinci el olarak kabul edilir, yalnızca iade öğenizi aldıktan sonra değiştirme hizmeti sunacağız .

* İade iade madde aldıktan sonra 1-2 iş günü içinde verilecektir.

Lütfen bizimle iletişime geçin ve siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bunu düzeltmemize izin verin, Tüm sorulara bir sonraki iş gününün sonuna kadar cevap vereceğiz.

Geri bildirim

* Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen 5 yıldız bırakın.

Geribildirim bizim için bir teşvik olarak ve diğer alıcı arkadaşlar için yararlı bir yön olarak ve mümkünse, lütfen

ayrıca sipariş hakkında ayrıntılı bir yorum yazın, çok memnun oluruz .

* Bir anlaşmazlık açmak veya hakkında olumsuz yorum yazma lütfen ilk önce bizimle irtibata geçin ne yazık ki ürün veya hizmet ile memnun eğer.Sorun sizin memnuniyetinize göre çözülene kadar her zaman yanınızda olacağımıza söz veriyoruz!

Bağlantı

Müşteri hizmetleri temsilcilerimiz, iş günlerinde günlük olarak sorulara yanıt verir.

CN: 9AM-6PM RU: 4AM-1PM

AU: 11AM - 8PM İNGİLTERE: 1AM-10AM

DE: 2AM-11AM ABD: 8PM-5AM ET

  • Sertifika: CE
  • Model Numarası: TX09D23VM1CAA
  • Ekran Türü: Kapasitif Ekran
  • Ürün Tipi: Tablet LCD
  • Ekran Boyutu: 7 İnç
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Uyumlu Marka: Evrensel
  • Marka Adı: osatych

Etiketler: hitachi 18v derileri, pil hitachi uygulaması, pil hitachi 15ah, pil hitachi ds100, hitachi ac ka uzaktan kumanda, pil hitachi ds16, 12v hitachi öğütücü, hitachi ekran koruyucu, pil hitachi b2, pil hitachi d 10.

0 Bunun için yorumlar