YENİ-Laptop Sırt Çantası Erkek 17 İnç seyahat sırt Çantası Su Geçirmez Sırt Çantası USB Şarj Portu ile Bilgisayar Oyun Sırt Çantası

YENİ-Laptop Sırt Çantası Erkek 17 İnç seyahat sırt Çantası Su Geçirmez Sırt Çantası USB Şarj Portu ile Bilgisayar Oyun Sırt Çantası

(0 Yorumlar)
₺970.50 ₺747.24

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Laptop sırt çantası-kaliteli polyester kumaş, darbeye dayanıklı, yüksek yoğunluklu astar, iyi yırtılma direnci ve su direnci ile yüksek yapılmış ve-way metal YKK fermuar 2, ağır iş için uygun ile donatılmıştır.Yağmurlu günlerde, eşyalarınız için güvenli bir koruma sağlayabilir.

Harici USB şarj portu ve dahili şarj kablosu ile taşınabilir bir güç kaynağını kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.Kulaklığın dış tarafında kolay kullanım için bir delik vardır. earphone.It arka paneli 90 dereceye kadar açmak, daha sonra bir bavul gibi paketlemek ve işleri düzenli tutmak için havaalanı güvenlik kontrollerinden hızlı bir şekilde geçmek için bir seçenek sunar.Seyahat ve huzur için ilk tercihi yapın.

Bu mükemmel bir seyahat çantası kısa gece gezileri ya da hafta sonları için idealdir.Günlük ihtiyaçlar için yeterli alan sağlar.Buna ek olarak, dizüstü bilgisayar ve değişen kıyafetlerini hem pratik hem de şık olabilir.Küçük ihtiyaçlar saklamak için yan su şişesi şemsiye ve çanta gibi hızlı erişim cep telefonu ön cebe ve birden çok kuruluşu bir cebi vardır.

Bu dizüstü bilgisayar sırt çantası, size maksimum sırt desteği sağlamak ve geri basıncı azaltmak için hava yastıklı bir arka panel tasarımı kullanır, böylece uzun süre kullanılabilir.Omuz askısında nefes alabilen bir ağ ve üst tutamağa yerleştirilmiş kalın bir köpük ile donatılmış, basıncı azaltmaya yardımcı olur.

Bu erkek sırt çantası, bir sonraki için ihtiyacınız olan birçok özelliğe sahiptir vacation.It tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için zarif detaylar sağlayabilir.Kabloları, şarj cihazlarını, seyahat faresini, kartvizitleri kolayca ulaşılabilecek bir yerde saklamak için fermuarlı özel bir çanta kullanılır.Bu büyük boy sırt çantası, günlük seyahatlere yardımcı olmak için baştan sona özenle tasarlanmıştır.Erkekler ve kadınlar için mükemmel sırt çantası, iş gezileri, üniversite öğrencileri için yaz kampları vb.İçin çok uygundur.

Adı: Büyük kapasiteli hafif sırt çantası

Uygulanabilir ürün türleri: dizüstü bilgisayarlar, tabletler, iPad'ler

renk: Siyah

Malzeme: oxford kumaş

Boyutu: 35x25x50 cm

Paket içeriği:

1x17 inç sırt çantası

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Tip: laptop sırt çantası
  • Marka Adı: FJGEARNAME
  • Tarz: Çantalar

Etiketler: durabl laptop sırt çantası, alcatraz laptop sırt çantası, laptop sırt çantası wowang, ful tennman laptop sırt çantası, firhp gaming dizüstü bilgisayar çantası, titleist laptop sırt çantası, yonkiny laptop sırt çantası, laptop sırt çantası mermer, macy 039 laptop sırt çantası, yyk laptop sırt çantası.

0 Bunun için yorumlar