Cosplay kostümleri Büyük Gözler Maskot Kostüm Fantezi Elbise Noel Partisi Kostüm ücretsiz kargo ile

Cosplay kostümleri Büyük Gözler Maskot Kostüm Fantezi Elbise Noel Partisi Kostüm ücretsiz kargo ile

(0 Yorumlar)
₺3 351.69

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Benim Mağaza Hoşgeldiniz!!Orijinal Malzeme: Denizaşırı köpük kalıbını benimsemek( yüksek kaliteli Strafor olarak da adlandırılır); Hassas kalıpla gravür, kalite ve teslimat hızı garanti edilir.Özellikleri: Hafif, rahat giyen, iyi geçirgenlik ve net görüş ile; Yağmur, yendi ve çarpışmaya karşı koyabilir ve uzun süre kullanılabilir; Küçük şikayeti olan dış ticaret için özel olarak tasarlanmıştır; Giysiler kaliteli dış ticaret için çok uygundur; Bu arada teslimat hasar görmeden garanti edilebilir.Ürün Yüksekliği Boyutu : S:160 CM-170 CM M:170CM-175CM L:175CM-180CM XL:181CM-185CM XXL:185CM-190CM XXXL:190CM-SONSUZ Ödeme : Emanet bizim tercih ödeme yöntemi, biz de kabul farklı ödeme olarak aşağıda: Dikkat: İthalat vergileri,vergi ve harçlar dahil değildir madde fiyat veya nakliye ücretleri.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.Nakliye: 1.Kostümün ağırlığı yaklaşık 5-6 kg'dır. 2.Maskot kostüm 1-5 iş günü içinde sevk edilebilir. 3.Öğeyi en hızlı ve en güvenli yol olan EMS uluslararası nakliye hizmeti ile gönderiyoruz. 4.sevkıyattan sonra takip numarası sağlanacaktır. 5.Tüm mallar sadece sizin tarafınızdan sağlanan gönderim adresine gönderilecektir. 6.Adresinizin doğru olduğundan emin olun 7-15 iş günü sürer, nakliye ödemek gerekir.

Alan

Zamanlar

Asya

Kuzey Amerika

7-15 iş günü

Batı Avrupa

Doğu Avrupa

10-30 iş günü

Orta Doğu

Okyanusya

Güney Amerika

Afrika

15-45 iş günü

Rusya

Brezilya

15-45 iş günü geri besleme:

1) Sizin memnuniyetiniz bizim peşinde olduğunu,yani tatminsiz yapmak için bir şey varsa,(bizim ürün ve hizmet dahil,veya başka bir şey), anlaşmazlık sipariş koymak önce tekrar size hizmet için lütfen bize ulaşın, biz sizin için sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

2 ) Öğelerimizden ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bizim için olumlu bir Geri Bildirim (5 yıldız) bırakın,bir dahaki sefere size en iyi hizmeti sunmamız bizim için çok önemlidir.

  • Tema: MASKOT
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Marka Adı: TOLOCO. KGM
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Özel Kullanım: Kostümler

Etiketler: hulk maskotu yetişkin, kaplan maskot kadın, koca ayı maskotu, maskot kostüm karakter aslan, ben maskot kostüm karakter, baloo ayı maskotu, catoon karakter kostümü, zootopia kostüm karakteri, kaplan panda maskotu, noel Baba elf maskotu.

0 Bunun için yorumlar