AWO Yedek Projektör Hava Filtresi ELPAF24 / V13H134A24 için EB-1830 EB-1900 EB-1910 EB-1915 EB-1920W EB-1925W

AWO Yedek Projektör Hava Filtresi ELPAF24 / V13H134A24 için EB-1830 EB-1900 EB-1910 EB-1915 EB-1920W EB-1925W

(0 Yorumlar)
₺930.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Yedek Projektör hava Filtresi ELPAF24 / V13H134A24 için EB-1830 EB-1900 EB-1910 EB-1915 EB-1920W EB-1925W anti toz projektör filtresi

Nakliye hakkında

1. Sipariş onaylandıktan ve ödendikten sonra tüm siparişler 48 saat içinde sevk edilecektir.

2. Sipariş gönderildikten sonra size bir bildirim e-postası gönderilecektir.

3. Tüm Gümrük veya vergi kapsamında değildir, hangi Vendee tarafından sorumlu olacaktır.

4. Genellikle parselin DHL gibi ticari ekspres yoluyla size ulaşması 3~7 iş günü sürerken, e-paket ve Çin post Air mail 20~60 gün civarında biraz daha zaman alacaktır.Acil ise, DHL veya FEDEX gibi daha hızlı gönderici seçmek daha iyidir.

5. Belirlediğimiz tüm nakliye ücretleri uzaktan ücretleri içermez.Gönderim adresiniz uzak bölgedeyse, ödemeyi ayarlamadan önce lütfen bize bildirin.

Dönüş hakkında

1. Size kaliteli ürünler ve tatmin edici hizmetler göndermek için elimizden geleni yapacağız.

2. Fatura tarihinden itibaren 150 günlük garanti sunduğumuz tüm ürünler.

3. Garanti sırasında herhangi bir kalite hatası varsa, iade detayları için lütfen bizimle iletişime geçin.

4. Tüm kalite dışı hatalar iade politikalarından hariç tutulur.

Ambalaj hakkında

1. Tüm ürünler göndermeden önce darbeye dayanıklı ve su geçirmez ile iyi paketlenmiş olacak.

2. Parsel alırken, parselin iyi durumda olup olmadığını kontrol etmek için lütfen biraz zaman ayırın.

Geribildirim hakkında

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir geri bildirim bırakmak için bir saniye daha ayırın.Hepimiz buna minnettarız.Şimdiden teşekkürler!

Herhangi bir öneriniz veya sorunuz varsa, lütfen e-posta veya mesaj yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Yanıt, iş günlerinde 24 saat içinde size iletilecektir.

Hakkımızda

AWO Lambalarının bir bölümü olan U-Lighting, 2003 yılından beri elektronik ürünler konusunda uzmanlaşmıştır. Size büyük marka projektör lambaları, ampul,muhafaza, brülör vb. Gibi lamba aksesuarları sunabiliyoruz. LCD Panel, Uzaktan Kumanda, DMD vb.Projektör aksesuarlarının yanı sıra.Ayrıca satın alma siparişini de kabul ediyoruz, lütfen toplu fiyat listesi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin

Çalışma süresi: Pazartesi.~Cumartesi

9: 00 ~ 21: 00

Pazar Kapalı

Pazar veya tatil günlerinde verilen tüm siparişler, işe geri döndüğünüzde ertesi gün sevk edilecektir.Acil ise, lütfen posta veya trademessager aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Projektör Lambaları SSS

1. Projektör lambası nedir?

Modern bir projektör ampulünün teknik açıklaması, ultra yüksek basınçlı cıva buharı ark lambası olmasıdır.Projektör lambaları metal halide lambalar veya ultra yüksek basınçlı cıva buharlı lambalar olarak kategorize edilir.Philips, projektör lambaları için "UHP lamp" adını ticari markalaştırdı

2. Projektör lambam kaç saat çalışacak?

Başka amaçlar için kullanacağınız normal ampullerde olduğu gibi, projektör ampullerinin de lamba ömrü adı verilen beklenen bir çalışma süresi vardır.Bu değer saat sayısı olarak ifade edilir-genellikle 1000 ila 2000 saat.Yeni modeller 4000 saat lamba ömrü ve daha fazlasını talep ediyor.Lambanın başarı oranı istatistiksel bir çan eğrisine dayanır, böylece lambaların çoğunluğu (hepsi değil) belirtilen lamba ömrü saatlerini karşılayacaktır.Bazı lambalar daha erken arızalanır ve bu, derecelendirmenin kabul edilebilir çalışma aralığının bir parçasıdır ve diğerleri daha da uzun yaşayabilir.

Normal çalışma koşullarında kullanılan projektörler için (temiz, nispeten tozsuz bir ortamda günde en fazla üç ila beş saat), lamba tüm nominal lamba ömrü boyunca dayanma olasılığı en yüksek olacaktır.Daha sık kullanılan veya çevresel kirleticilere maruz kalan projektörlerin lamba ömründe azalma gösterme olasılığı daha yüksektir.Günün 24 saati, haftanın 7 günü çalıştırılan projektörler, elbette, anma saatlerinin bitiminden önce en yüksek lamba arızası olasılığındadır.

3. Çıplak projektör lambası nedir?

Projektör lambalarını iki seçenekle tedarik ediyoruz.Standart {tam değiştirme kiti} seçeneği, projektör lambası yüksek sıcaklığa dayanıklı siyah plastik bir kafes veya mahfazaya ve çıplak projektör lambasına tek başına yerleştirilmiştir.

Çıplak projektör lambasını satın almak, lamba satın alma ve kurulumunuzda size yüzlerce dolar kazandıracaktır. simple.In her iki durumda da ileri bilgi veya yüksek teknik beceri gerekli değildir.

Basit kurulum kılavuzunu izleyin

Çıplak projektör lambasını satın alarak çok para kazanacaksınız ve montajı çok kolay ve basittir.

İhtiyacınız olan tek şey, çıplak projektör lambanızı birkaç dakika içinde mevcut muhafazanıza monte etmek için basit bir tornavidadır.

Lütfen mevcut muhafazanıza bakmak ve kurulumun ne kadar basit olduğunu görmek için bir dakikanızı ayırın.

4. Lambamı Ne Zaman Değiştireceğimi Nasıl Bilebilirim?

Modern projektörler, projektör lambasının zaman kullanımını izleyen yerleşik bir zamanlayıcıya sahip olacaktır.Zamanlayıcı belirli bir noktaya ulaştığında, genellikle beklenen lamba ömründen birkaç saat önce projektör ekranınızda bir mesaj görüntülenir.Uyarı mesajı genellikle internete atlamanız ve yeni projektör lambası aramaya başlamanız gerektiğinin iyi bir göstergesidir.

Can sıkıcıysa, uyarı mesajından kurtulmak mümkündür; bunu projektörünüzün kılavuzunda arama yaparak veya lambanız hala çalışıyorsa ekran menüsünde gezinerek yapabilirsiniz.

Bazen projektörler, zamanlayıcı tamamen tükenmemiş olsa bile belirli bir noktaya ulaştığında projektör lambasını kapatır.Bu durumlarda, projektör lambanızdan aldığınız ömrü artırabileceğinden lamba saat sayacınızı sıfırlamanız yararlı olacaktır.

  • Tip: Projektör hava filtresi
  • Model Numarası: ELPAF24
  • Marka Adı: AWO

Etiketler: hint hava filtreleri, aero hava filtreleri, filtreleme kumaş hava filtreleri, birinci sınıf hava filtreleri, gelişmiş su filtreleri, hava filtreleri promosyonu, camfil hava filtreleri, lampadas su filtreleri, ikiz hava filtreleri, allermed hava filtreleri.

0 Bunun için yorumlar