10 adet yüksek kaliteli Barok tarzı katı akçaağaç ahşap 4/4 viyolonsel köprü kurutulmuş 20 yıl

10 adet yüksek kaliteli Barok tarzı katı akçaağaç ahşap 4/4 viyolonsel köprü kurutulmuş 20 yıl

(0 Yorumlar)
₺930.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

10 adet yüksek kaliteli Barok tarzı katı akçaağaç ahşap 4/4 viyolonsel köprü kurutulmuş 20 yıl

akçaağaç ağacı, en az 20 yıl açık havada kurutulmuş yüksek kaliteli akçaağaç ağacından seçilmiştir. paket içeriği: 10 viyolonsel köprüsü

Sorularınız için bir an önce cevap vermeye çalışırız.Ancak, Batı Avrupa ile 12-16 saat zaman farkımız ve ABD ile 8 saat zaman farkımız olduğunu lütfen unutmayın.Bu nedenle, e-postalarınızı 24 saat içinde cevaplamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz.

Sadece Paypal'ı kabul ediyoruz

nakliye:

Bu fiyat bu proje için çok yüksek değil, Eğer Amerika Birleşik Devletleri ,Kanada,İngiltere,Fransa,Rusya Federasyonu,Avustralya,ulaşım, Genel Çin(yaklaşık 14-21 iş günü) gemi, Diğer ülkelerden,dünya çapında, Düşük ulaştırma maliyetleri gemi (yaklaşık 25-35 iş günü) Havayolu Ekonomisi Çin post office kullanıyoruz ePacket delivery kullanın.

Ayrıca EMS kullanabilirsiniz, çin'in uluslararası hızlandırılmış nakliye hizmeti, kapıdan kapıya nakliye için, (yaklaşık 7-15 iş günü Ulaşmak ) yüksek ulaşım maliyetleri.

EMS taşımacılığını kullanıyorsanız veya nakliye masraflarını belirtmiyorsanız, nakliye hakkında lütfen bizimle iletişime geçin, Faturayı size göndeririz.

hakkımızda:

Öğemi görüntülemek için hoş geldiniz.Size en iyi ürünü sunacağım.Ben daha yeniyim ebay.So Tüm müşterime en düşük fiyatı ve en iyi kaliteyi vereceğim.

Hızlı sevkiyat ve hızlı yanıt alacaksınız.Tüm öğeler sizin için dikkatlice kontrol edilecek ve sizin için test edilecektir.Öğeyi en iyi durumda aldığınızdan emin olun.Öğemi çok beğeneceğinizi garanti edebilirim.

bizimle iletişime geçin :

Siparişinizi aldıysanız ve memnunsanız lütfen bize olumlu geribildirim bırakın.Sizin için de aynısını yapacağız.

Ürün veya hizmetten memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin ve nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce düzeltmek için bize bir fırsat verin.

  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Kullanmak: Keman Kullanımı

Etiketler: sırt çantası çocuk, vizon kirpikleri, 791004br klip takılar.

0 Bunun için yorumlar