Parlak Altın Sequins Çiçek Kız Elbise Uzun Kollu Kız Pageant Törenlerinde Kabarık Çocuklar Balo Elbise Çocuk Düğün Parti Abiye

Parlak Altın Sequins Çiçek Kız Elbise Uzun Kollu Kız Pageant Törenlerinde Kabarık Çocuklar Balo Elbise Çocuk Düğün Parti Abiye

(0 Yorumlar)
₺1 373.82 ₺1 167.69

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Parlak Altın Sequins Çiçek Kız Elbise Uzun Kollu Kız Pageant Törenlerinde Kabarık Balo Elbise Çocuk Düğün Nedime Abiye

Elbise Kumaş:Payetler, Tül

Elbise Boyutu:

(Lütfen Dikkat: her fabrika boyut tablosu çeşitlidir, lütfen satın almadan önce çocuklarınızın genellikle giydiği boyuta güvenmeyin,lütfen boyut grafiğimizi dikkatlice kontrol edin .Özelleştirilmiş boyut istiyorsanız, benimle iletişime geçebilirsiniz.(53 cm ) 2 boyut(Yaş 2-3 yaş) Büst 21 inç kızın Net Yükseklik Fit(51 cm) 20 cm Kalça: (58 cm) 4 38.5 inç(98 cm) boyut (Yaş 4-5 yaş) Büstü 23 inç(56 cm) 22 inç(56 cm) 22 cm kız Net Yükseklik Fit Kalça:6 43 inç(110 cm) boyut (Yaş) Bel 6-7 yaşında(51 cm) 20 cm Bel (64 cm) büst 25 santim kız Net Yükseklik Fit(64 cm) 25 cm Kalça:69 cm) 8 47 inç(120 cm) boyut (Yaş 8-9 yaş) Kalça Büstü 27 inç(69 cm) 27 inç kızın Net Yükseklik Fit: (74 cm) 10 51 inç(45 cm) boyut(Yaş 10-11 yaşında) Büstü 29 inç (69 cm) 27 inç Bel(66 cm) 26 inç Bel(61 cm) 24 inç Bel (79 cm) kalça 31 inç kızın Net Yükseklik Fit: (81 cm) 12 55 inç(140 cm) boyutu (Age12-13 yaşında) Büst 32 inç(86 cm) (73 cm) 29 inç Kalça 86 cm kız Net Yükseklik Fit:59 inç(150 cm)Bel

Boyut grafiğimiz çocuklarınıza uymuyorsa, onun için de özelleştirilmiş boyuttayız.Lütfen bu referans ölçüm resmini takip edin.

Özelleştirilmiş boyutu istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.

​ Lütfen Not: kabarık elbise istiyorsanız modeli gibi, bunu giymek zaman, bir kombinezon giymek gerekir.

Ayrıca mağazamızdan bir kombinezon satın alabilirsiniz, kombinezon bağlantısı:

​ Ödeme hakkında

Biz burada alipay kabul.

PayPal Ödeme ve Banka Taslağı ile herhangi bir kredi kartı veya banka kartı.

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Nakliye hakkında

1.Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz adresinizle eşleşmelidir.

2. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı ve dışlar hafta sonları tarafından sağlanan ve holidays.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

3. Eğer ödeme itibaren 60 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

4. Acil ihtiyacınız yoksa,Avrupa ülkeleri,Amerika Birleşik Devletleri,Kanada,Avustralya vb. Çoğu için Ücretsiz Gönderim yöntemini seçebilirsiniz.Gecikme yoksa, Nakliye süresi 15-30 gün olacaktır, Ancak Bazen bazı ülkeler için Bazı gecikmeler varsa, Nakliye süresi 30-60 gün olacaktır.

Acil ihtiyacınız varsa, satın aldığınızda,DHL,UPS,FedEx,DPD vb.Gibi bir ekspres nakliye seçebilirsiniz.Ekspres teslimat için Tahmini teslim süresi 3-12 gün olacaktır.Ismarlama elbiseler için iade hakkında, iade edilmez ve iade edilemez.Standart Boyuttaki elbiseler için, Boyut size uymuyorsa,Paket imzalandıktan sonra 14 gün içinde değişim veya geri ödeme için geri iade edebilirsiniz,Ancak alıcının nakliye ücreti ve iade ücretleri dahil olmak üzere tüm nakliye ücretlerini karşılaması gerekir.Yeni marka kalem tutmak lütfen,Hayır giyiyor,Hayır satenler,Hiçbir koku.Geribildirim hakkında

Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!

Geri bildirim çok önemlidir Sorunlarınızı tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Bunları bilmiyorsak sorunları çözmek mümkün değil!

Lütfen bize ulaşın

1. Ekspres ile kombine nakliyeye ihtiyacınız varsa (DHL,EMS, FedEx, UPS,DPD).Sizin için en düşük fiyatı bulacağız!

2. Yeniden satıyorsanız, drop shipping'e ihtiyacınız var.En iyi hizmeti sunmak ve müşterilerinizle daha kaliteli moda ürünleri paylaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız!Hiçbir bilgimizi ifşa etmeyeceğiz, sadece sizin adınıza.

  • Marka Adı: MOTUONİLOVE
  • Öğe Türü: Çiçek Kız Elbise
  • Kol Uzunluğu (cm): Tam
  • Gerçek Görüntüler: No
  • Kumaş Türü: Tül
  • Dekorasyon: Payetli
  • Elbise Uzunluğu: Kat-Uzunluk
  • Yaka: O-Boyun
  • Kol Stili: Düzenli
  • Model Numarası: Fl9741
  • Siluet: Balo Elbisesi

Etiketler: macbook air şarj cihazı, boncuklu perdeler, asx radyo camı.

0 Bunun için yorumlar