Araba LED dönüş sinyali + yan ışaretleyici çamurluk ışıkları Drl beyaz Halo füme Lens ıçin Jeep Wrangler Jk 2007-2017

Araba LED dönüş sinyali + yan ışaretleyici çamurluk ışıkları Drl beyaz Halo füme Lens ıçin Jeep Wrangler Jk 2007-2017

(0 Yorumlar)
₺1 133.06 ₺634.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Yükseltilmiş Tasarım]LED yan işaretleyici ışığı ve dönüş sinyal ışıkları, beyaz çalışan ışık ve kehribar sıralı dönüş sinyali ile tasarlanmıştır .Aracınıza geceleri gelişmiş güvenlik ve görünürlük ile modern ve dinamik bir LED görünümü verin.

[Yüksek Kalite ]Bu Dönüş Sinyali ve işaret lambaları hafif dayanıklı gövde ve yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.Su geçirmez, Darbeye dayanıklı, Toz geçirmez.

[Yüksek performans]Yüksek yoğunluklu LED çipleri, süper parlak aydınlatma çıkışı ile birlikte gelir.Bu LED dönüş sinyali ve işaret lambaları kombinasyonu, fabrika ampullerinden daha fazla parlaklık ve dayanıklılığa sahiptir.

[Kurulum ve Uygulama]Doğrudan Tak Ve Çalıştır, Hiçbir Değişiklik Gerekli.NOT: uzatma kablosu kullanın LED dönüş sinyal ışıklarını ve yan işaret lambasını gündüz çalışan ışık için ACC veya farlara bağlayın.2007-2018 Jeep Wrangler JK JKU için uyar.

renk:Siyah

Malzeme:plastik

Paket içeriği:

2 x Yan Maker Çamurluk Lambaları

2 x ön ızgara LED dönüş sinyal ışığı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünleri dahil değildir.

Not: Işık çekimi ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm izin verilen hata+/- 1-3cm olduğunu.

  • Öğe Türü: Dönüş Sinyali
  • Arayüz Tipi: Hiçbiri
  • Kaynak: CN (Menşei)

Etiketler: temel jeep jk, jeep wrangler jk led far, birim jeep jk, jeep wrangler jk led'leri, jeep wrangler jk ışıkları siyah, jeep wrangler jk ışık halkası, jeep wrangler jk led arka lambası, jeep wrangler jk kapakları, sistem jeep jk, jeep wrangler luz led.

0 Bunun için yorumlar