Yeni stil Latin dans kostümü seksi elmas püskül latin dans yarışması elbise wowomen çocuk latin dans elbiseleri S-L nes

Yeni stil Latin dans kostümü seksi elmas püskül latin dans yarışması elbise wowomen çocuk latin dans elbiseleri S-L nes

(0 Yorumlar)
₺4 554.39

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Latin dans seti için: Kumaş: püskül Boyutu: S,M,L, (elbise sipariş için ücretsiz olabilir, satıcıyla irtibata geçiniz ve beton sağlamak için büstü,kalça, bel ve yükseklik.)

Marka hakkında

FEİMEİ, dans etmeyi de seven çılgın tasarımcılar tarafından başlatılan yaklaşık 10 yılını kurdu much.So şimdiye kadar, kostümlerimizi modaya uygun ve seksi bir şekilde satın alan çok sayıda müşteriyi cezbettik.Marka,Shenzhen,Çin'de üretilen Hong Kong'da tasarlanmıştır.

Deri için malzeme hakkında mı?

Kostümler, çok iyi hissettiren ve cildimize dost olan kristal pamuk ve süt ipeğinden yapılmıştır.

Nakliye hakkında

Ücretsiz kargo,biz ülkeye bağlı olarak farklı ulaşım modları seçecektir (mevcut ulaşım modu DHL,Singapur paket,Hollanda paket,Rusya parsel, Çin Post) normalde 20 gün içinde gelecek.Tatil Sezonunda nakliye süresi (Noel,Çin Yeni Yılı vb.) Normalden daha uzun olabilir.Lütfen gecikme olarak 5-10 gün daha ekleyin.

Navlun ücreti ücretsizdir, ek bir nakliye maliyeti olduğunda, fiyatı değiştirmek için lütfen bizimle iletişime geçin

Hakkında Toptan

Merhaba, sorunuz için teşekkürler, büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin,size en iyi fiyatı vereceğiz, teşekkürler!

Hizmet hakkında

Her değerlendirmeye dikkat ediyoruz, bu nedenle ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun değilseniz, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, sorunu en kısa sürede çözeceğiz.biz %100 % müşteri memnuniyeti için kararlıyız.Üstün hizmet, %100 tam para iadesi ve müşteri memnuniyeti garantisi ile taahhüdümüzü destekliyoruz.

Güvenle Teklif Verin!

  • Dans Türü: Latince
  • Malzeme: Asetat, Akrilik, Tayt, Bambu Elyafı
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Model Numarası: 0028

Etiketler: balo salonu yemyeşil elbise kadınlar, çizgi dans latin dans elbise, balo salonu gelinlik kadın, balo salonu dans kız elbise, mavi latin elbise yarışması, tığ işi püsküllü elbiseler, elbise sosyal dans yarışması, bale elbise dans kadın, boncuklu püsküllü elbiseler, püsküllü elbise ekose.

0 Bunun için yorumlar