Grizzy ayı maskot kostüm peluş ayı maskot özel karikatür karakter cosplay karnaval kostüm 3001

Grizzy ayı maskot kostüm peluş ayı maskot özel karikatür karakter cosplay karnaval kostüm 3001

(0 Yorumlar)
₺6 195.97

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

EN İYİ KALİTE, EN İYİ HİZMET

** Bizim NO.1 MASKOT toptan mağaza hoş geldiniz!Biz profesyonel bir dünya çapında toptan satış şirketiyiz.Yüksek ürün kalitesi, uygun fiyatlar, mükemmel müşteri hizmetleri ve güvenilir bir kredi durumu ilkemizdir.

**Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen mağazamı "Favorilerim" listenize ekleyin.

**Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Beş yıldızlı olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize sinirsel veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

**Eğer herhangi bir sorun varsa, bize bir mesaj gönderin, biz 24 saat içinde e-posta cevap verecektir.

24 Saat içinde yanıt gelmezse, lütfen posta kutunuzdaki spam'i kontrol edin.Ve sorununuz için www.bakdem.com.tr mesajı ile bizimle iletişime geçmeyi deneyin.En iyi biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Lütfen yakında tekrar gelin ve bizi tekrar ziyaret edin!

ürün boyutu :

158 cm-168 cm (5.2 fit - 5.5 fit) S

168 cm-180 cm (5.5 fit - 5.9 fit) M

180 cm-192 cm (6 fit - 6.3 fit) L

192 cm-200 cm (6.3 fit - 6.6 fit) XL

200 cm-210 cm (6.6 feet - 6.9 feet) XXL

Ürün: marka yeni

Yetişkin Boyutu: BİR BOYUT ÇOĞU Yetişkine UYAR 5'3"(160cm) ila 5'11"(180cm) boyunda ve 200 lbs ağırlığının altında.Daha büyük veya daha küçük boyuta ihtiyacınız varsa, lütfen boyunuzu ve kilonuzu bize gönderin.Daha büyük boyut için biraz ekstra ücret alıyoruz.

Birlikte verilen Aksesuarlar : Maskot başlığı, maskot gövdesi, ayakkabı veya galoş, eldiven, (kuyruk) vb.

Malzeme: Kafa: EPE (karton değil).Mükemmel Görüş, Hafif, Nefes Alabilen ve Yıkanabilir

Dış Kumaş: Kısa saç kadife

astar Malzemeleri: POLYESTER TAFTA

maskot Kostüm gövdesinde dolgu Malzemesi: polipropilen pamuk

Ağırlık: Kostümün toplam ağırlığı (kafa dahil) genellikle sadece 4-6 lbs'dir

Paket: kalın kutu içine koymak, boyutu: 55 * 55 * 55 CM 8O * 60*50

Temizleme Talimatları: Lekeyi nemli bir bezle temizleyin.Kostüm birkaç kez giyildikten sonra tam bir temizlik için kostümü kuru temizleyicilere götürmenizi öneririz

1.Kürk Kostümleri El yıkama veya büyük önden yüklemeli ticari makine kullanın.Soğuk su ve hafif deterjan kullanın.

Kurumaya asın; kurutmak için ısı kullanmayın!

2. Köpük Kostümleri Sadece elde yıkayın veya kuru temizleyin.

Sadece kurumaya asın

3.Baş Döşemelik sprey köpük temizleyici veya hafif deterjan ve nemli sünger kullanın.

Suya batırmayın veya batırmayın

Karakteristik: 1.Kafa malzemesi: kafa malzemesi epe'dir; Şu anda kostüm kafasının çoğunun yapıldığı karton malzemeden farklıdır.

2.Işık: Kafa malzemesi epe'dir, bu nedenle kafayı karton malzemeden daha hafif yapar ve kullanıcı uzun süre giyebilir ve çok yorgun hissetmez ve omuz basıncını eklemez

3.Kafa malzeme: İYS kafa üretmek için gelişmiş makine kullanıyoruz, daha güçlü ve yanlışlıkla grev karşılamak zaman kırmak önlemek için yeterince sert ,Kullanıcı başı çok iyi korunmuş olabilir, ama baş karton karton parçaları tarafından üretilen, genellikle kötü gluewater tarafından agglutinated olduklarını ,kafasını bu tür çok sağlam ve parçası haline, aynı zamanda çok kolay bir şekilde, bu gluewater Kullanıcıya zarar, Kullanıcı mutsuz hissediyorum ya da baş ağrısı yapar.

4.Nefes alma ve görme: Kullanıcı giydiğinde çok iyi nefes alabilir, göz ve ağız deliği ve boyun bölgesi vardır, Kullanıcı için yeterli havalandırmaya sahiptir, Kullanıcı kafa gözlerinden veya ağzından iyi bir görüşe sahiptir.

5. Göz net: kostüm göze plastik net, Kullanıcı gözlerine toz ya da diğerleri de değiştirebilirler.

6. Su geçirmez: EPE malzeme Su direnci olabilir

7.Kostüm kumaşı: Kostümümüz için yüksek kaliteli kumaşı seçiyoruz.polipropilen pamuklu Malzemeyi dış ve iç kumaşın ortasına dolduruyoruz, Kostümü yumuşak ve gerçek kılıyor.

Özelleştirilmiş hizmet: Sağladığınız resimlere veya ihtiyacınız olan malzemeye veya boyuta göre sizin için kişisel kostümü özelleştirebiliriz.

Nakliye: ürün 1-5 iş günü içinde sevk edilecektir.Biz genellikle yoluyla ürün göndermek EMS.it genellikle Avustralya ABD, Fransa, Almanya, ispanya dahil olmak üzere çoğu ülkeye gelmesi 3-7 gün sürer.......Mallar gönderildikten sonra siparişte takip numarası sağlanacaktır.Toptan satış yapmak istiyorsanız, gönderiyi birleştirebiliriz.Lütfen alıcı adresinizi ve telefon numaranızı doğru tutun.Not: Zamanında ulaşacağını umuyoruz, ancak bu uluslararası bir teslimat olduğundan, nakliye süresi Kurye Şirketine ve yerel gümrük/vergilere bağlı olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz

***Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bize e-posta çekinmeyin.Tüm e-postalara 24 saat içinde cevap vermek için elimizden geleni yapacağız.Ancak, e-posta veya hafta sonu tatillerinde cevap verilecektir.Lütfen uzun hafta sonları veya tatil günlerinden sonra cevabımızı alırken 48 saate kadar gecikmeye izin verin.

** * Uluslararası Alıcılar * Lütfen Dikkat: İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların teklif vermeden / satın almadan önce olup olmayacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresini kontrol edin

  • Özel Kullanım: Kostümler, Kostümler ve Aksesuarlar
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Kol Uzunluğu: Tam
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Tema: MASKOT
  • Karakterler: Çizgi Film Karakteri Kostümleri
  • Öğe Türü: Kostümler

Etiketler: eva ayı kostümü, kostüm büyük ayaklar, twerking ayı kostümü, fozzie ayı kostümü, iphone 7 kılıf ayı grizzy, koela ayı kostümü, grizzly lemmings anahtarlık, beyaz ayı kostümü, koca ayı bisikleti, kaplan ayı kostümü.

0 Bunun için yorumlar