Satranç Saati dijital saat Kronometre Profesyonel Doğru Geri Sayım Aşağı Taşınabilir Dijital Satranç Zamanlayıcı Rekabet Oyunu Kronometre

Satranç Saati dijital saat Kronometre Profesyonel Doğru Geri Sayım Aşağı Taşınabilir Dijital Satranç Zamanlayıcı Rekabet Oyunu Kronometre

(0 Yorumlar)
₺1 036.04 ₺507.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Özellikler:

Pilsiz

Dahili yüksek kaliteli bakır-çinko alaşım hareketi, bu satranç zamanlayıcı gerektirmez battery.It çevre dostu ve pratik olan sık pil değiştirme sorununu azaltır.

Kullanımı kolay

Sadece sol düğmeye basmanız gerekiyor, sağdaki saat zamanlamayı durduracak.Sağ düğmeye bastığınızda, sol saat zamanlamayı durduracak, basit ve kullanımı kolay.

Yüksek hassasiyet

Bu zamanlayıcının hatası 1 saniyeden azdır ve size doğru bir zaman işlemi sağlar.Ve satranç saatinin boyutu 15*5.5 * 9 cm'dir/5.9*2.16*3.54 inç (L * G * Y), küçük ve hafif, bir yere taşımak kolaydır.

Üstün kaliteli malzeme

Yüksek kaliteli plastik malzemeden yapılmış, bu zamanlayıcı güçlü, toksik olmayan, tatsız, aşınmaya dayanıklı, düşmeye dayanıklı, dayanıklı ve pratiktir.

Yaygın uygulama

Çin satrancı, satranç ve Go gibi eğitim ve yarışmalarda yaygın olarak kullanılan siyah satranç zamanlayıcısı.Çeşitli satranç oyunları için mükemmeldir.

Özellikler:

Öğe türü: Satranç Zamanlayıcı

Malzeme: plastik + Bakır-çinko alaşım hareketi+Elektrik bileşenleri

Renk: Siyah

Miktar: 1 adet

Ürün boyutu: 15 * 5.5*9 cm/5.9*2.16*3.54 inç (L * G * Y)

Ağırlık: 350g / 12.35 oz

Paket:

1 * Satranç Zamanlayıcı

1 * Paket Kutusu

** Hizmetimiz**

Biz Damla nakliye ve Toptan destek.

Paketi aldıktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsanız,lütfen anlaşmazlığı açmak veya olumsuz bir geri bildirim bırakmak yerine bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

** Rus Arkadaşlar İçin Dikkat**

1. Ödeme yaparken lütfen adınız, orta adınız ve soyadınız dahil olmak üzere tam adınızı doldurun;

2. Daire Numaranız da dahil olmak üzere lütfen doğru adresinizi doldurunuz., Sokak, Şehir, Bölge ve ülke.Aksi takdirde paketiniz muhtemelen iade edilecektir!

3. Hatanızdan biz sorumlu değiliz.

**Neden bizden satın??**

Fabrika satış, en iyi kalite ve rekabetçi fiyat!

göndermeden önce her Ürünü kontrol edin!

Nakliye:

1. Biz Dünya çapında gemi, Çin hariç.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından itibaren 24-48 saat içinde işlenir.

3. Satın almadan önce, adresinizin doğru olduğundan emin olun.Ya da değil, lütfen ödeme yapmadan önce düzeltin.

4. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

5. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Ödeme:

1. Biz Alipay kabul, Ve tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2. Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3. Eğer ödeme hemen ihale kapattıktan sonra edemezsen, birkaç dakika sonra yeniden deneyin bekleyin lütfen.Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

Garanti:

1. 12 ay Üretici Garantisi .Güven ile satın!

2. Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 30 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

3. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve bize iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize söylemeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.

4. İade nakliye Alıcı tarafından ödenecektir.

İlke:

1. Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir, bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz, böylece sorunlarınızı tatmin edici bir şekilde çözebiliriz. concerns.It biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

2. Tüm e-postalar bir iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Cevabımızı almazsanız, lütfen e-postanızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

  • Tip 7: Siyah
  • tip 4: Masa Oyunu Zamanlama Aracı
  • Tip 9: Giyilebilir
  • tip 5: Mekanik Satranç Saati Dayanıklı
  • Tip 1: Satranç zamanlayıcı
  • Yaş Aralığı: Yetişkinler
  • Tip 10: Satranç Yarışması
  • tip 3: Siyah Satranç Zamanlayıcı
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Tip 8: Taşınabilir
  • Tip 6: yüksek kalite
  • Tip 2: Profesyonel Satranç Saati

Etiketler: sırt çantası çocuk, vizon kirpikleri, agutzm bayan yüksek spor ayakkabı.

0 Bunun için yorumlar