Cadılar bayramı Yeni erkek sihirli labirent Judal Önceden tarz Cosplay Kostüm Kalite Deluxe Yüksek Custom Made

Cadılar bayramı Yeni erkek sihirli labirent Judal Önceden tarz Cosplay Kostüm Kalite Deluxe Yüksek Custom Made

(0 Yorumlar)
₺1 914.19

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Uyarı: biz bir cosplay fabrika sahibi ve ticaret toptan fiyat sağlamak, biz moda cosplay tasarım deneyimi on yıl var.Neredeyse herhangi bir boyut, renk ve stilde herhangi bir kostüm yapabiliriz.

İyi ürün kalitesi, düşük fiyatlar.

Özel Yapılmış sorun değil, bir Boyut Seçeneği seçtiğinizde, lütfen Ölçüm boyutunuzu belirtin.

Dahil: Üst + Pantolon + Eşarp +wrister (liste gösterisi olarak tüm parçaları dahil )

ayrı parçaları satabilirim, örneğin: Kemer veya Ceket vb.ıhtiyacınız varsa, lütfen BİZE ulaşın .

mağazamda ihtiyacınız olan cosplay kıyafetlerini almazsanız, bizimle iletişime geçebilir ve karakterlerin ayrıntılı resimlerini ve adını sağlayabilir, ayrıca yapabilir ve düşük fiyat verebiliriz.lütfen BİZE ulaşın, teşekkürler!

Ürün Ölçümü biraz değişebilir.Stüdyodaki ışık efektleri nedeniyle gösterilen renkler biraz farklı olabilir.Liste öğeleri aşağıdaki gibidir US.UK AU boyutu, Hiçbir Asya size.To en iyi uyumunuzu sağlayın, lütfen sipariş vermeden önce boyut bilgilerini dikkatlice kontrol edin;

Önemli: Açık artırmayı kazandığınızda lütfen en kısa sürede bize aşağıdaki ölçümü sağlayın (bu grafiği kopyalayın ve bize gönderin)

Lütfen bize doğru ölçümleri verin ve terzimiz kostümün tarzına göre yaklaşık 3-5 cm boşluk bırakacaktır.Yapılan ölçümler için yapım süresi yaklaşık 7-10 gündür.Yoğun sezonda veya karmaşık kostümler için veya öngörülemeyen bazı olaylar için(malzeme dışı gibi),yapım süresi normalden çok daha uzundur.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE YAPABİLİRİM . (Çin hariç )

2. Siparişler ödeme doğrulamasından itibaren 24-48 saat içinde işlenir.

3. Acil ihtiyacınız varsa, lütfen bize ödeme yapın, Genellikle öğeyi DHL ile göndeririz.Epacket.EMS.vb.maliyet yaklaşık 7-10 gündür .

(nakliye adresini değiştirmek istiyorsanız, lütfen )

4. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen .Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Öğe Alınmadı

Öğe 30 gün içinde gelmezse lütfen.Biz postane ile kontrol ve eksik öğeyi yeniden göndereceğiz.

Hasarlı Öğe

Lütfen öğe geldiğinde hasar görürse.Bize bir fotoğraf içeren bir e-posta göndermek yararlıdır.Bu gibi durumlarda çözümler sunacağız.Tam iade veya değiştirme garanti edilecektir.

Beklendiği gibi değil

Öğe beklendiği gibi değilse lütfen.Mümkünse lütfen bir fotoğraf ve açıklama ekleyin.Bir çözüm üzerinde sizinle birlikte çalışacağız.

Geri ödeme için iade

Lütfen öğeyi iade etmek istiyorsanız.Öğeyi aldıktan sonra 30 gün içinde iade için iade kabul ediyoruz.

Biz yüksek mükemmellik standartlarını korumak Beş Yıldız ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Sorunlarınızı tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Bunları bilmiyorsak sorunları çözmek mümkün değil!

bir cosplay fabrikasına sahibiz ve ticaretin toptan satış fiyatını sağlıyoruz, Moda cosplay tasarımında on yıllık deneyime sahibiz.Neredeyse herhangi bir boyut, renk ve stilde herhangi bir kostüm yapabiliriz.

İyi ürün kalitesi, düşük fiyatlar.

Müşteri hizmetlerimiz Hong Kong'da (GMT +8) bulunduğundan ve çalışma saatlerimiz pazartesiden cumartesiye (09: 00-22:00) olduğundan, müşteri hizmetleri sorularında hafif bir gecikme olabilir .Normalde 24 saat içinde cevap veririz.

  • Malzeme: Karışık Malzemeler
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Bileşenler: Pantolon, Üstlük, Yaka
  • Paket içeriği: Üst + Pantolon + yaka +wrister
  • Neden: Cadılar Bayramı ve Parti
  • Model Numarası: JS6880273
  • Kategori: Cosplay Kostümleri
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Kaynak Türü: anime
  • Karakterler: Judal Öncesi
  • Öğe Türü: Ayarlıyor, Büyü Labirenti
  • Özel Kullanım: Kostümler, Kostümler ve Aksesuarlar

Etiketler: magi labirent peruk, okyanus romantizm cosplay kostüm, columbia kostüm çocuklar, cadılar bayramı tilki kostümü, toby kostüm labirenti, starfire kostüm cosplay, labirent parti kostümleri, succubus kostüm cosplay, kostüm sarah labirent, labirent kazak kadın.

0 Bunun için yorumlar