STARPAD Için Xinyuan 250 motor çalıştırma çift diş dişli Motosiklet Aksesuarları

STARPAD Için Xinyuan 250 motor çalıştırma çift diş dişli Motosiklet Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺1 117.23 ₺1 072.54

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Renk sapmaları ve boyut hatası ile ilgili olarak :

Işık sorunu ve ölçüm yöntemi farkı olarak, belki küçük bir hata var, lütfen not edin ve anlayın.

Ambalaj ile ilgili olarak:

ağırlığı azaltmak ve nakliye güvenliğini farklı mallara bağlı tutmak için paketi değiştirebiliriz.

Çok teşekkürler.

Ödeme:

Biz Alipay, Batı Birliği.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemelerin 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Bu masraflar ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.

Taşıma:

1, DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2, Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

3, Genellikle, Çin Sonrası Hava kullanacağız Mail.It 15-50 gün sürer (Rusya daha fazla gün gerekir, 15-90days); ve Amerika ePacket kullanacak, 7-12days alacak.Ve daha iyi nakliye yolu istiyorsanız, pls bana bildirin, değiştireceğiz ve navlun ücretinin de değiştirilmesi gerekiyor.

4, Siparişinizin toplam ağırlığı 2 kg'ın üzerindeyse, ayrı olarak birkaç "Çin Post Air Mail" veya "ePacket" ile göndeririz.Veya EMS veya başkalarını seçmek.

5, Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı ve dışlar hafta sonları tarafından sağlanan ve holidays.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

İade Politikası:

Herhangi bir ürün sorunu varsa, Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve öğelerimizi aldığınız günden itibaren malları iade etmek için 30 gününüz var.Lütfen malları kullanılmamış ve iyi ambalajlanmış durumda tutun.Öncelikle, lütfen bana sipariş numaranızı sunun ve sonra bana ayrıntılı bir sorun mesajı ve açık bir kanıt sunun.İkimiz de sorunları doğruladıktan sonra.Parçalarınızı veya tüm toplam tutarınızı iade edeceğiz.Ya da sana yeni bir tane daha gönder.

Bana ulaşın:

Mallar için herhangi bir şüphe veya sorun varsa,lütfen bana Olumsuz Geribildirim vermeyin.Ve, öncelikle www.bakdem.com.tr benimle irtibata geçiniz, ve bana detay bildirin, ve sonra biz en kısa sürede sizin için sorunu çözmek için çalışacağız.

Her neyse, umarız ve her şeyin yolunda gideceğinden eminiz.Ve sizi bize beş Yıldızlı Olumlu Geribildirim vermeye davet ediyoruz.

Çok teşekkür ederim.

Aynı seri ürün için başka ürünler de tedarik ediyoruz, aşağıdaki listeden kontrol edebilir ve seçim yapabilirsiniz.İyi alışverişler.

  • Öğe Türü: Motor Soğutma ve Aksesuarları
  • Marka Adı: YILDIZ DEFTERİ

Etiketler: debriyaj x2 x2x, motosiklet xinyuan 400, xinyuan 400 conta, xinyuan cb250 parçaları, xinyuan kar araci kaskı, ölçekler xinyuan, çamurluk shineray x2, gösterge paneli shineray 250, shineray xy250gy şanzıman, xinyuan motoru.

0 Bunun için yorumlar