Nosta Mega Inox elektrikli çay makinesi Demlik Semaver su ısıtıcısı Pratik ve Kullanışlı Korkmaz 65 Fincan Çay Bir Kerede Sıcak Tutmak Modu A334

Nosta Mega Inox elektrikli çay makinesi Demlik Semaver su ısıtıcısı Pratik ve Kullanışlı Korkmaz 65 Fincan Çay Bir Kerede Sıcak Tutmak Modu A334

(0 Yorumlar)
₺3 537.71

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Korkmaz Nosta Mega Inox Semaver (A334)

Ürün Detayları Güç (W) : 2000 Demlik Kapasitesi (L) : 1,8 su Isıtıcısı Kapasitesi (L) : 4 M Demlik Malzeme : Paslanmaz Çelik Çaydanlık Malzeme : Paslanmaz Çelik Renk : Paslanmaz Çay Filtresi : Var Paslanmaz Çelik Kireç Filtresi : Evet -Paslanmaz Çelik İkili Isıtma Sistemi : Var Kablosuz Kullanım : Var 360° Dönebilen Özelliği : Evet, Gizli rezistans : Evet Su Seviyesi Göstergesi : Var Emniyet Sistemi : var Otomatik Kapatma Özelliği : Var Sıcak tutma Özelliği : Var Açma Kapama Düğmesi : Evet Kordon Saklama : Evet

Ürün boyutu: çaydanlık dahil 48 cm

- Tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşiminden oluşan Nosta, 18/10 Cr-Ni Paslanmaz çelik gövdesi ve 4 litre su kapasitesi ile size kısa sürede 65 bardak çay hazırlama imkanı sunuyor.

ELECTRIC ÇAYDANLIKLI 2'Sİ 1 arada ELEKTRİKLİ çaydanlık – Korkmaz Çay makinesi, çayınızı ve çay borularına olan sevginizi sıcak tutmak için tasarlanmıştır.Sadece AÇMA / kapama düğmesine dokunarak en meyveli, en egzotik, lezzetli, bitkisel infüzyonları demleyin.

✔ ÜSTÜN RAHATLIK İÇİN HASSAS TERMAL KONTROL – Çok sıcak MI?Çok mu soğuk?Bir daha asla.Korkmaz Çay Makinesi seti ile en sevdiğiniz çayın en iyi sıcaklığında tadını çıkarın - her yudumda damak tadınızı mutlu etmek için doğru.

✔ ŞIK ve akıllı ÇİFT ELEKTRİKLİ su ısıtıcısı – 360° dönebilen, sıcak Tutma Fonksiyonu , Kaynatın Kuru ve aşırı ısınma Koruması, Çıkarılabilir ve Yıkanabilir Demlik, Hızlı kontrol için Kaynar Sıcaklık göstergeleri ve Su penceresi ile tam donanımlı, bu birinci sınıf kalitedir .

☕ ️ %100 MEMNUNİYET GuaranTEA HEDİYE FİKRİ - demlemek sakallara hangisi Min t, papatya, Tayland, chai, organik, rooibos, matcha, yeşil, siyah, detoks, ebegümeci, poşet çay, gevşek çay yaprakları - damak sevgi dolu, Korkmaz Çaydanlık seviyorum ve her zaman sıcak çay arayan sen ve arkadaşların için harika bir hediye.

Taşıma

1. Siparişiniz, www.bakdem.com.tr ödemeyi doğruladıktan sonra 1-2 gün içinde hazırlanacak ve gönderilecektir.

2. Tüm öğelerimizi CAİNİAO üzerinden gönderiyoruz.İlçenizdeki parsellerin yaklaşık teslim süresini teslimat haritamızdan kontrol edebilirsiniz.

3. Takip numaranızı Cainiao'dan alacaksınız.Paketlerinizi her zaman takip edebilirsiniz .

*** Ürünlerin teslim sürelerini aşağıdaki haritadan kontrol edebilirsiniz.***

İade ve Değişim 1. Ürettiğimiz tüm ürünlerin vaat edilen kalitemizle dolu olduğunu garanti ediyoruz.Kalite kontrol departmanımız, paketi göndermeden önce ürününüzü iki kez inceleyecektir.Herhangi bir kalite kusuru almazsınız!

2. Kalite sorunu olmamasına rağmen siparişinizden memnun değilseniz, Değiştirme veya para iadesi için ürünü iade edebilirsiniz.Ürünleri iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim 1. Memnuniyetinizi ve olumlu geri bildirimlerinizi paylaşmak bizim için çok önemlidir.Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen .Mümkünse, yeni ürününüzle resminiz bizi çok mutlu edecek !

2. Öğelerimizden memnun değilseniz, lütfen doğrudan bize kötü geribildirim vermeyin (Kötü geri bildiriminiz bize derinden zarar verecektir) lütfen bize kısa mesaj gönderin.Endişeleriniz hakkında size kesinlikle tatmin edici bir çözüm sunacağız ve sizi %100 memnun edeceğiz.

Bizimle iletişime geçin

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Tüm e-postalar veya mesajlar hemen cevaplandırılacaktır.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!pencere.adminAccountId = 1021215002;

  • Sertifika: ce
  • Marka Adı: KORKMAZ
  • Kaynak: CN (Menşei)

Etiketler: zh kahve makinesi, rumia cezve, sihirli buz makinesi, korkmaz bıçak takımları, kahve dökme pot, basınçlı çelik korkmaz, furkan korkmaz maç özeti, cezve alfa, asa kahve makinesi, kcasa kahve makinesi.

0 Bunun için yorumlar