50G plastik krem kavanoz ile beyaz üst için göz kremi tırnak sanat pot özü jel nemlendirici plastik kavanoz kozmetik ambalaj

50G plastik krem kavanoz ile beyaz üst için göz kremi tırnak sanat pot özü jel nemlendirici plastik kavanoz kozmetik ambalaj

(0 Yorumlar)
₺1 173.09

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

50G plastik krem kavanoz ile beyaz üst için göz kremi tırnak sanat pot özü jel nemlendirici plastik kavanoz kozmetik ambalaj#BOSE322

Durum: %100 % yepyeni.

Malzeme: PP PS

Boyutu: 15 ml 20 ml 50 ml availabe,pls seach " krem kavanoz ile beyaz üst "mağazamızda.

Nasıl satın almak için para veriyorum SSS: Q:?

A: mevcut birçok ödeme yöntemi vardır Alibaba.com kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve Western Union) gibi.Sizin için en uygun yöntemi seçebilirsiniz.S: ne kadar benim ülkeye gemi maliyeti nedir?

A: Ürün detay sayfasında Nakliye ve ödeme sekmesini tıklayın ve teslimat ayrıntılarını göreceksiniz.Gerekli bilgileri girerek nakliye ücretini hesaplayabilirsiniz.S: Öğem için herhangi bir takip Numarası var mı?

A: Evet, biz onların Takip Numarası ile her sipariş gemi, ve ilgili web sitesinde sevkiyat staus görebilirsiniz.S:Ben bir satıcıyım, öğenizin birçok parçasını satın almak istiyorum, toptan eşya fiyatı nedir?A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler, büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin, size en iyi fiyatı vereceğiz, teşekkürler!

Not: Paket 2 KG içinde ise HK hava posta veya Çin Hava posta ile göndereceğiz.paket 2kg'ın üzerine çıkabilirse EMS ile göndeririz.

Boyut açıklaması: yukarıdaki kiremitli boyutu, çünkü herkesin ölçüm yöntemi ve ölçüm aracı farklı olduğunu,

Boyutu: Aşağıdaki liste için bir boyut var, izin lütfen 1-2 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık, teşekkürler( cm Tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç)

Taşıma:

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Biz 5 gün içinde ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Reddedilen gönderiler için nakliye ücretlerini iade etmeyeceğiz.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Dönüşler:

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Herhangi bir nedenle ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde iade ederseniz size geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini kurtarmak için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, malları iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Garanti ve Bakım:

1 Aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz.Alıcılar, ürünü aldıktan sonraki 15 gün içinde değiştirme talebinde bulunabilir .Alıcı, ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı, ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.

Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir.

Öğeleri iade etmeden önce, lütfen dönüş adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takip numarasını gönderin.Öğeleri alır almaz, en kısa sürede onaracağız veya değiştireceğiz.

Geri bildirim:

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

  • Malzeme: plastik
  • Özellik: Kişisel Bakım
  • Kullanmak: KOZMETİK İÇİN KONTEYNER
  • Öğe Türü: Doldurulabilir Şişeler
  • Boyut: 50ML

Etiketler: sırt çantası çocuk, vizon kirpikleri, adaptör şarj cihazı abd avrupa.

0 Bunun için yorumlar