Ölçüm aralığı 0~1250um ile Leeb210 Manyetik indüksiyon Taşınabilir Boya Kaplama Kalınlık Ölçer

Ölçüm aralığı 0~1250um ile Leeb210 Manyetik indüksiyon Taşınabilir Boya Kaplama Kalınlık Ölçer

(0 Yorumlar)
₺5 921.32

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Fonksiyon ve Özellik 1: İngilizce menü. 2: Yerleşik prob ile. 3: İki kapatma yöntemi: Manuel ve Otomatik olarak. 4: Pil bilgilerini gerçek zamanlı olarak göster. 5: Limit ayarları: ölçüm verilerinden biri sınırların dışındaysa alarm verin. 6: Silme işlevi: Şüpheli verilerden birini silebilir ve yeni ölçüme hazırlanmak için bellekteki tüm verileri de silebilirsiniz. 7: Tasarruf fonksiyonu: 500 takım ölçüm değeri yeteneğine sahiptir. 8: Beş istatistiksel veri: Ortalama Değer, Maksimum Değer, Minimum Değer, Ölçüm, Standart Sapma.

Kalınlık ölçer Kaplama uygulama Alanları özellikle gövde, petrol ve doğalgaz boru hattı ölçmek için kullanılan, yüksek basınçlı kap ve kazan duvar malzemesi çelik metal malzemeler ile bir temsilci ölçülebilir plaka kalınlığı yanı sıra çeşitli kalınlık, plastik, naylon ve diğer metalik olmayan malzemeler olabilir.Manyetik yüzeylerde (alüminyum, krom, bakır, çinko, kalay, kauçuk, boya vb.) Manyetik olmayan kaplamaların ölçülmesi.çelik, demir, alaşımlı ve manyetik çelik) Teknik Şartname:

Model leeb210 (1 dak alanı(mm) Düşük menzil çözünürlüğü 0,1 mikron Min eğriliği (mm)Convex1+[(1~3%)] 0~1250µm Doğruluk ±H, mm) prensibi Manyetik indüksiyon Ölçüm aralığı Çalışma.(Mm) yüzey (mm) min alanına 5 Concave9 Çapı Φ7 Kritik kalınlığı 0.5 Çalışma Sıcaklığı 0 º C~40 º C Nem 20%~90% Manyetik alan güçlü bir manyetik alan ortamı Hafıza 500 ölçülen veri Boyutları 115 x 70 x 30mm Güç kaynağı AAA Alkalin pil Standart yapılandırma Birimi Sonda Matris, (50mm,100mm,200 mm, 500 mm,1000mm) 5 numune,2 AAA Pil.Opsiyonel Aksesuarlar Problar, Numuneler

APO/FPO Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen hariç Worldide gönderiyoruz .. .. Detay nakliye, 15 ila 25 iş günü Teslim süresi içinde hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, Alipay ve Biz accpet Paypal 30 iş günü Ödeme için gereken kadar sürebilir ülkelerin çoğu ulaşmak, Kredi Kartı, Para Booker, T/T, Western Union,burada Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.Garanti ve Garanti 12 Ay Garanti .Güvenle satın alın Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 14 gün içinde iade edin, iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Öğe 3 ay içinde kusurlu ise, biz ekstra ücret olmadan size bir relacement göndereceğiz, Veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz.Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.Başarılı olmak için müşteri memnuniyetini bekleriz geribildirim, 5 yıldızlı olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir, eğer ürün memnun iseniz, Lütfen ( 5 yıldız ) olumlu bir geri bildirim, bizimle temasa geçmeden önce bize bir negatif geribildirim bırakmayın Lütfen, elimizden sorunu çözmeye çalışın, lütfen herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz Diğer Politikalar geliştirmemize yardımcı olacağız bize bırakın.Tüm e-postalar 1 iş günü içinde, bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden göndermek ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm öğelere katılıyorsanız teklif verin SSS S: Öğem için herhangi bir Takip Numarası var mı?A: parselin izlenmesini istiyorsanız, lütfen Çin post air mail, Singapur post veya Express'i seçin S: Bu ürün perakende paketi ile geliyor mu?C: Her ürünün açıklamasında ambalaj detayını beyan ettik, lütfen kontrol edin, Teşekkür ederim !S: Ben bir satıcıyım, öğenizin birçok parçasını satın almak istiyorum, toptan satış fiyatı nedir?A: büyük miktarda satın almak istiyorsanız, lütfen bize e-posta gönderin, size en iyi fiyatı vereceğiz, teşekkürler!

  • Ölçüm aralığı (um): 0~1250um
  • Çözünme: 0.1 um
  • Hafıza: 500 ölçülen veri
  • Model Numarası: Leeb210
  • Marka Adı: leeb
  • Çalışma Sıcaklığı: 0 ~ 40c
  • Arkadan Aydınlatma İle Ya Da Değil: Evet
  • Tip: boya kaplama kalınlığı ölçer
  • Çalışma Prensibi: Manyetik İndüksiyon
  • Kabuk: plastik

Etiketler: 1 yaşındaki çocuklar için oyuncaklar, gucci erkek güneş gözlüğü, beyaz yeşim serenity bilezik.

0 Bunun için yorumlar