06H100860SX EVO2 Langs 1.8 Orijinal ambalaj Audi A4 İçin yepyeni Motor

06H100860SX EVO2 Langs 1.8 Orijinal ambalaj Audi A4 İçin yepyeni Motor

(0 Yorumlar)
₺44 963.11

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

S'stone otomobil parçaları Mağazasına Hoş Geldiniz

06H100860SX Orijinal ambalaj Audi A4 İçin yepyeni Motor

Uyarı 1: Arabanıza uygulanıp uygulanamayacağından emin değilseniz, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, size bir çek vereceğiz.Bu teklif nakliye ve teslimat maliyetini içermez.Bize ulaşın toptan fiyat gerekir.Gümrük Vergileri: Satış fiyatımız gümrük vergileri ve ücretleri içermez.Alıcı bu masrafları üstlenecektir.Her ülkenin farklı gümrük vergisi eşiği vardır, bu nedenle ülkenizin vergi politikasını bilmeniz gerekir.UYARI 2:

1.Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz.

2.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın. 3.Malların elinize zamanında teslim edilmesini sağlamak için lütfen doğru adresi ve telefon numarasını doldurun .Bize ulaşın: * Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. * Herhangi bir yorumunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.hizmetlerimizi geliştirmek için sizinle iletişim kurmaya çok istekliyiz. * E-posta veya bize bir mesaj bırakın genellikle 24 saat içinde cevap verilecektir, bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Avantajımız: *Daha uygun fiyat ile mükemmel kalite. *Yüksek kaliteyi garanti etmek için profesyonel QC. * Hızlı teslimatı sağlamak için bol envanter.İade Notları: 1. Öğeyi aldığınızda, lütfen kaliteyi ve miktarı zamanında kontrol edin.Katlanılan ek nakliye ücretlerini ödemeli ve öğenin orijinal ambalajıyla iyi durumda iade edileceğinden emin olmalısınız.Geri bildirim bize yanlış gelmesinin nedeni. 2. Geri öğe göndermeden önce alınan öğe ile herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın. 3. Öğeleri iade etmeden önce, lütfen (satıcının) iade adresimizi aldığınızdan emin olun.Lütfen iade takip numaranızın kayıtlarını tutun.Kayıp paketlerden sorumlu değiliz.Geri bildirim:

* Miktarın ve iyi durumda olduğundan emin olmak için paketlemeden ve göndermeden önce ürünlerimizi tek tek kontrol ediyoruz.Tüm öğeleri profesyonel büyük bir titizlikle güvenli bir şekilde teslim etmek paketlenir.

* Müşteri memnuniyeti bizim hayatta kalmamızdır.her müşteriye büyük önem veriyoruz.

* Ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen bize övgü verin.Ürünlerimizden memnun değilseniz, önceden bizimle iletişime geçebileceğinizi umuyoruz ve sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapacağız. * Biz içtenlikle bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz. * Bize ödül olarak 5 yıldızlı geri bildirim sunabilmenizi dileriz.

  • Kaynak: DE (Kökeni)

Etiketler: mondaine evo2 izle, filtreler evo2 pro, 8 k dron evo2, evo autel robotik 4k, evo2 aksesuarları, autel robotik evo2, evo2 denetleyici, pil evo2, evo2 adaptörü, pervaneler evo2.

0 Bunun için yorumlar