Gümüş kaplama temizle kristal rhinestone takı broşlar 60 adet / grup sıcak satış yeni varış ucuz fiyat!!!!düğün kostüm broşları

Gümüş kaplama temizle kristal rhinestone takı broşlar 60 adet / grup sıcak satış yeni varış ucuz fiyat!!!!düğün kostüm broşları

(0 Yorumlar)
₺3 686.86

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

büyük Broşlar Gümüş kaplama renkli kristal alaşımlı tüy broşlar düğün broşları

Önemli: Tüm ülkeler için ücretsiz gönderim sunuyoruz, mağazamda ücretsiz gönderim yöntemleri bulamazsanız, herhangi bir nakliye yöntemi seçebilir ve sipariş verebilir, mesaj bırakabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz, nakliye ücretini alacağız, sonra ödeme yapabilirsiniz.

Önce resmin tadını çıkar

Ürün no.B466

Ürün Açıklaması

1. Ürün No.B466

2. Malzeme: Çinko alaşım ve rhinestone

3. Yeni Marka, Yüksek kalite rhinestone, ücretsiz-kurşun, ücretsiz-nikel

Nakliye

Nakliye-Çok önemli Lütfen dikkatlice okuyunuz!!

1).Çin sonrası hava posta, ücretsiz kargo, ama gelmesi yaklaşık 15-45 gün gerekiyor (belki farklı yerlere veya koşullara göre daha uzun!) Parsel almadan önce sabırla bekleyin lütfen.Pişkinliğin için çok teşekkürler!!!

2).Ekspres: DHL,UPS,FEDEX, EMS, Web sitemde seçebilirsiniz , Çünkü en rekabetçi fiyatı sunduk, nakliye ücreti için ek ücret ödemeniz gerekiyor.Öğeleri gönderdikten sonra 3-7 iş günü içinde alacaksınız(miktar 120 adetten fazla olduğundan, üretmek için yaklaşık 7 güne ihtiyacımız var).

Öneri: 50 usd'den fazla olan sipariş için,ekspres nakliye yöntemleriyle(dhl,ems, fedex) göndermeyi seçebilmenizi şiddetle öneririz.vb), Ekspres nakliye ücretinin sadece küçük bir kısmını ödemeniz gerektiğinden (yaklaşık 25 usd) başka bir büyük parça ödemek istiyoruz, o zaman gönderdiğimizden beri 4-7 iş günü içinde parseli alabilirsiniz.

Adım, daha sonra burada hızlı kargo bedeli ödeme için tıklayın ücretsiz kargo tercih edilir :

Anlayışınız için teşekkürler!!

Nakliye yöntemleri hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!!

Paket

Çok hassas bir şekilde paketliyoruz, her broş için opp torba ve kart, 12 adet / paket, dış kabarcık çanta ve karton.

Ödeme

İkimizin güvenliği için Emanet kabul ediyoruz.

İade Garantisi:

Burada sıfır riskli alışveriş yapmanızı garanti ediyoruz, Öğenin herhangi bir sorunu varsa, lütfen aldığınız gibi bizimle iletişime geçin ve sorun hakkında bize daha fazla ayrıntı sunun, bir tanesini yeniden göndereceğiz veya onayımızdan sonra geri ödemeyi kabul edeceğiz.

Not: kullanılmış olanlar için tekrar göndermeyiz.

Satış sonrası servis ve Geri bildirim

Eğer herhangi bir sorun varsa , benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, ben sorunu çözecektir.Güven bana.Lütfen olumsuz geribildirim bırakmayın, her müşteriden desteğe ihtiyacım var.

Toptancı için

Denizaşırı işimizin gelişimi için, bizimle işbirliğini konuşmak için wholsaler'a hoş geldiniz, size en rekabetçi fiyat ve yüksek kalitede ürünler sunabiliriz.Ürünlerimizi satmak veya bir mağazanız varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Sizinle uzun vadeli iş işbirliği kurmak için kelime arıyoruz.

Geri bildirim

Herhangi bir müşteriden 5 yıldız için çok teşekkürler, çünkü görüşleriniz bizim için çok önemlidir, geri bildiriminizle başarılı olabiliriz, size hizmet etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, hizmetimiz ve ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorununuz varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve bize güvenin, herhangi bir sorunu çözebiliriz!!Lütfen bize olumsuz geribildirim vermeyin!!Görüşleriniz için çok teşekkürler

Desteğiniz için teşekkürler!!

Moda zevk, takı benim kendi çekici yapar!!

  • Broş Tipi: broşlar
  • Malzeme: Çinko Alaşımı, köpüklü elmas taklidi
  • Tarz: Klasik
  • Metal Türü: Çinko Alaşımı
  • İnce veya Moda: Moda
  • Ana Taş: Zirkon
  • Şekil \ desen: bitki
  • Cinsiyet: kadınlar
  • Öğe Türü: broşlar
  • Model Numarası: B466
  • Menşe Yeri: Zhejiang, (Anakara)Çin

Etiketler: erkekler için eşofman takımları, siyah balıkçı yaka, afro headdress bebek.

0 Bunun için yorumlar