12X Led bitki büyümek ışık 10 W E27 Ampuller Spot par38 kırmızı mavi Çiçekli hidroponik sistem için lamba büyümeye yol açtı Bitki Lambası

12X Led bitki büyümek ışık 10 W E27 Ampuller Spot par38 kırmızı mavi Çiçekli hidroponik sistem için lamba büyümeye yol açtı Bitki Lambası

(0 Yorumlar)
₺4 953.05

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Belirleme

Ürün ismi

led büyümek ışık

Dalga boyu R:630nm+B: 460nm

Renk

r + b

Watt

10w

Kabuk Malzemesi

BİLGİSAYAR

LED Adet

168 adet * 0.06 w

Giriş akımı

500mA

Boyut

120*H120mm

Paketleme

kartonlarda

LED Çip

Epistar veya BridgeLux

Çalışma ortamı

-20~40

Depolama koşulları

-40~85

Çalışma frekansı

50/60

Bitkinin üzerindeki Yükseklik

2,5 m, 3 m, 3,5 m

Işık zamanı

10 - 16 saat

Ömür

50000 saat

Garanti

3 yıl

Sertifika

CE, FCC, RoHS

Menşe Yeri

Guangxi, Çin

Özellik

1. Bitki ışıkları elektrik enerjisinin %80'ini kurtarabilir.

2. Dahili fan ısı dağılımı sorunu çözmek için.

3. Farklı ışık arasındaki oran müşteri tarafından belirtilebilir, biz geleneksel oran (kırmızı: mavi) 8:1'dir.

4. Bitki büyümesinin tüm aşamaları için ideal, kapalı bahçe, su çözeltisi kültürü veya bitkinin toprak ekimi ile iyi olabilir.

5. Müşteri tarafından belirtilebilen Led dalga boyu, kırmızı ışık bitki büyümesini teşvik etmek için bitki çimlenmesini, çiçeklenmesini, Mavi ışını teşvik eder.

6. Ürünler tüm malzemeler çevre koruma gerekliliklerine uygun, cıva ve diğer zararlı maddeler içermez.

Dikkat

1. Yaprakların ağartılmasını önlemek için bitki gölgesine çok kısa mesafe bırakmayın.

2. Lambayı yüksek oranda asmak enerjiyi zayıflatacak ve bitkilerin büyüme döngüsünü etkileyecektir.

3. İyi ısı dağılımı ve uzun ömür sağlamak için her 6 ayda bir içindeki tozu temizleyin.

4. Bitkilerin kırışmadığından ve solmadığından emin olmak için lütfen yaprakları ve dalları günde 2-3 kez püskürtün.

SSS

1.Ne tür bitkiler?

LED grow ışıklar orkide, gül, biber, domates, fesleğen, marul, otlar, lahana, ıspanak, buğday çimi, brokoli, kır çiçekleri, salatalık ve diğer birçok meyve ve sebze vb.Yetiştirmek için kullanılır.

2.Bu LED'in ışığı Büyütmesini kim ister?

Ev bahçe meraklıları, en iyi çiçekçiler, büyük kreşler, bilimsel araştırmacılar, üniversiteler vb.

3.Led grow light'ın avantajı nedir?

Metal Halojenür ve HPS HID ışıklarından daha iyi sonuçlar verebilir, ancak %80 tasarruf sağlar. energy.No kurulum gerekli, sadece tak ve çalıştır.Zaman ve para tasarrufu.

4.Bu ışık kaç Bitkiyi kaplayacak?

Bu ışık için önerilen kapsama alanımız yaklaşık 600Lux / 16.4 ft, Maksimum Kapsama Alanı 215 sq.ft.

Nakliye

1. Ürünler alıcının adresine sevk edilecektir, doğru ve geçerli adres hakkında bize bilgi vermekten siz sorumlusunuz.lütfen ödeme yapmadan önce irtibat telefonunuzu veya cep telefonu numaranızı vermeyi unutmayın.

2. Tüm ürünler sizin için görev kaydetmek için “LED ışık” veya Hediye veya örnek olarak ilan edilecektir, bu konuda başka gereksinimleriniz veya fikirleriniz varsa, lütfen ödemenizden sonra yorumları bize gönderin.

3. Sipariş ettiğiniz ürünler pazartesiden cumaya iş günlerinde ödemenizi onayladıktan sonra 48 saat içinde teslim edilecek, cumartesi, Pazar ve diğer resmi tatil günleri gibi tatil günlerinde teslimat hizmeti verilmeyecektir.

4. Rusya Federasyonu biz sadece EMS kullanabilirsiniz.DHL veya UPS bizim için hizmet vermeyecektir.LED grow ışık diğer üründen farklıdır, anlayışınız için teşekkürler.

Vergi (Gümrük ve Görevleri)

Sipariş vergisi gümrüksüz veya düşük alabilmek için .mümkün olduğunca düşük ilan edeceğiz .

Beyan edilen değer, ürünün gerçek fiyatını veya pazarlama değerini etkilemez, yalnızca sizin için vergiden tasarruf etmek için gümrüklerinize gösterin .

1. İthalat vergileri, vergi veya KDV veya diğer gizli masraflar fiyatlara dahil değildir, bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

2. Herhangi bir satın almadan önce detay görev ücreti hakkında yerel gümrük veya yerel vergi makamları ile kontrol edin.

3. Bazı ürünler için ithalat vergileri veya vergi ödemeniz gerekebilir veya bu ücretlerden veya ücretlerden kaçınmak için bize bazı önerilerde bulunabilirsiniz, size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

4. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz, bu suçlamaları ürün fiyatı ve kargo bedeli dahil değildir. bu suçlamalar normalde (nakliye) şirket veya madde, alışveriş yaparken ek kargo ücreti için onları karıştırmayın, bazı ülkelerde ücretsiz sevk olmayabilir, Sorgu ile bize e – posta lütfen satın almadan önce teslim kargo tarafından tahsil edilir

Garanti

1. Ürünler için 3 yıl garanti veriyoruz .

2. Paketi açtıktan sonra arızalı ürünü alırsanız, lütfen 24 saat içinde bize bildirin.FEDEX/dhl'yi talep etmeniz ve değiştirme talimatını iade etmeniz için size rehberlik edeceğiz.

3. Garanti süresi boyunca kaliteden kaynaklanan herhangi bir sorun için lütfen bize bir resim/video gönderin ve mühendislerimiz ne olduğunu analiz edecek, gerekirse yedek parçaları ücretsiz göndereceğiz, ancak lütfen tüm iade nakliye ücretlerinin alıcının sorumluluğunda olduğunu unutmayın .

4. Garanti süresi dolduğunda, müşteri hasarlı parçaları bize geri gönderirse, müşteri hala ücretsiz tamir, test, paketleme gibi düşünceli satış sonrası hizmetlerimizi alabilir, ancak parçaların ve aksesuarların yeni değiştirilmesi, teslimat masrafları, olası gümrük ücretleri(tarife veya diğer olası ücretler) vb.Alıcının hesabı altında olacaktır.

Geri bildirim

1. Ürün ve hizmetimizle ilgili alıcının geri bildirimlerine saygı duyuyoruz, satın aldığınız ürünlerden memnun değilseniz, herhangi bir sorunu çözmek için lütfen bizimle iletişime geçin, size en kısa sürede cevap vereceğiz, normalde küçük bir sorun 2 saat içinde çözülecektir.

2. Tüm müşterilerimizin olumlu geribildirim bırakabileceği için minnettar olacağız.en iyi yardımınızla bizden daha fazla destek ve fayda alacaksınız .en iyi yardım ve güveninizle bizden daha fazla destek ve fayda.

  • Gerilim: 85-265V
  • Sertifika: ce, RoHS, FCC
  • Güç Kaynağı: AC
  • Öğe Türü: Işıklar Büyümek
  • Özellikler: Mini
  • Garanti: 3 yıl
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Gövde Malzemesi: PC
  • Model Numarası: SY-ZWD 10 W
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Kısılabilir: No

Etiketler: kapalı büyüyen led şeritler, beyaz ışık büyümek, büyümek ışık mini, evde büyüyen tohumlar, mor ışık büyümek, hidroponik yetiştirme çadırı, mars hidro ışık büyümek, broadlink alarm sistemi s2 kiti, hidroponik büyüyen bardaklar, hidroponik bambu.

0 Bunun için yorumlar