4 dahili AHD kamera 2MP için bir dizi video gözetimi. DVR + güç kaynakları (kit4ahdmini01ahd1080p) Kitleri Sistemi Güvenlik Koruma

4 dahili AHD kamera 2MP için bir dizi video gözetimi. DVR + güç kaynakları (kit4ahdmini01ahd1080p) Kitleri Sistemi Güvenlik Koruma

(0 Yorumlar)
₺4 017.19

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Full HD 1080p çözünürlüğe sahip 2 megapiksel matrise dayanan 4 dahili minyatür kamera için bir dizi video gözetimi.Mobil cihazlardan ve bilgisayardan uzaktan erişim.

Kit şunları içerir:

Mini01ahd1080p. -4 Adet-dahili minyatür kamera full HD 1080p

Dv0401nh - 1 pc-çok formatlı 4 kanallı DVR

Pw5a-1 pc-kameralar için anahtarlama güç kaynağı 12 v 5A

Güç Splitter için 4-1 pc.

Kameraların DVR kablosuyla bağlanması gerekir (kit dahil değildir, gerekli uzunluğa bağlı olarak seçilir).Farklı uzunluklarda (5m, 10m, 20m, 30m, 40m, 50m) konektörlere sahip hazır bir kablo satın alabilir veya bir kablo takabilirsiniz ((+ konektörler (20 p/pc, 1 kamera 4 adete ihtiyaç duyar-Video sinyali için 2 adet BNC konektörü ve 2 güç konektörü "anne"-"Baba").

Konektörler ile hazır kablo maliyeti:

-5 m video + güç kaynağı () -319₽

-10 m video + güç kaynağı () -419₽

-20 m video + güç kaynağı () -619₽

-30 m video + güç kaynağı () -819℃

-40 m video + güç kaynağı () -1019₽

-50 m video + güç kaynağı () - 1219℃

Bitmiş kablo yerine, kabloyu kesimde kullanabilirsiniz, örneğin, 60 m'ye kadar kablo döşemeye uygun shvev () veya 200 m'ye kadar kablo döşemeye uygun KVK (kataloğa bakın). Kesimde bir kablo kullanırken, kablo başına 4 konektöre de ihtiyacınız olacaktır. camera.In ürün yelpazemiz vida için kolayca monte edilebilen konektörlerdir.

Ayrıca, paket dvr'yi kaydetmek için HDD içermez, arşivin gerekli derinliğine bağlı olarak seçilir.Uygun sıradan bilgisayar sabit diski.

Maliyet HDD ( ):

-SÜRÜCÜ 80 GB () - 300₽

- SABİT DİSK 160 GB () - 590₽

-HDD 250GB () - 690℃

- HDD 320GB (Karta gir ) -800℃

-HDD 500GB () - 1250℃

-HDD 1 TB () -2500℃

-HDD 2 TB () -3900₽

-HDD 3 TB () -5900₽

-HDD 4 TB () -6950℃

DVR üzerinden uzaktan erişimi destekler Internet.To bunu yapmak için, mevcut bir ağa bağlanmanız veya SIM kartlı bir yönlendirici ve mobil internet modemi satın almanız gerekir.Mobil yazılım App Store/Android market'ten indirilebilir.PC yazılımı (Mac/Windows) pakette bulunur.Uzaktan erişimi yapılandırmak için bulut hizmetini kullanmak çok kolaydır.Siteye gitmeniz, kişisel bir hesap açmanız ve seri numarasına göre bir DVR eklemeniz gerekir.

Çevrimiçi görüntüleme için xmeye uygulamasının ayarları ve kullanımı da dahil olmak üzere, bir video gözetim sisteminin kurulumu ve yapılandırması için Rusça olarak ayrıntılı resimli adım adım talimatlar sunuyoruz.Kamera ve ekipman incelemelerinin yanı sıra CCTV sistemlerimizi kurma ile ilgili video talimatları YouTube kanalımıza bakın "CCTV Home cctvdom"

Tüm ekipmanlar yeni, kontrol edilmiş, yapılandırılmış ve çalışmaya hazırdır.

Kitlerimiz, dünyanın en büyük video gözetim sistemleri üreticilerinden biri olan xmeye (xingmaitech) şirketinin yüksek kaliteli ekipmanı temelinde toplanmıştır!

Lütfen bizi arayın!Sorularınızı memnuniyetle cevaplayacağız.İletişim için telefon: ⑧④⑨⑤④①④①③④⑦

...- Ahd gözetim kitleri

...- IP gözetim kitleri

...-Xiongmaitech ekipmanları

...- Xmeye ile ilgili talimatlar

...-Video gözetim sistemlerinin kurulumu ve ayarlanması ile ilgili talimatlar ve yardım

Ayrı ayrı seçilmiş Ve

Kurulum talimatları AHD video gözetim sistemi

Ses Kaydı

Korunan nesnenin ses kontrolüne ihtiyacı varsa, mikrofonu DVR.In ürün yelpazemizde CCTV sistemleri mıc-03 () için evrensel bir aktif mikrofon bulunmaktadır.Mikrofon ve kamera, dvr'ye bir kabloyla bağlanır ve 12 V'luk bir güçle çalışır supply.To kablolardan ve gürültüden kaçının, korumalı bir kablo ve her mikrofonun ayrı bir güç kaynağı, örneğin 12 V 1A güç kaynağı () kullanılması önerilir.

CCTV kameralar için montaj kutuları

Montaj kolaylığı, estetik görünüm ve konektörlerin dış ortamdan korunması için CCTV kameralar için profesyonel montaj kutuları kullanmanızı öneririz.

()

  • Kaynak: CN (Menşei)
  • ADET Kamera: 4 adet
  • Çözünme: 2MP
  • Model Numarası: Kıt4ahdmını01ahd1080p
  • Marka Adı: Hiçbiri

Etiketler: mijia güvenlik kamerası, qtech güvenlik kamerası, bq güvenlik kamerası, zenith güvenlik kamerası, aran güvenlik kamerası, wifi cctv mikrofon, zochı güvenlik kamerası, cdı güvenlik kamerası, teneke cctv kamera, cobell güvenlik kamerası.

0 Bunun için yorumlar