MJUNİT xyz süper düşük gürültü lineer ray / Tedarik Alüminyum Lineer Ray / Doğrusal hareket kılavuz rayı

MJUNİT xyz süper düşük gürültü lineer ray / Tedarik Alüminyum Lineer Ray / Doğrusal hareket kılavuz rayı

(0 Yorumlar)
₺2 606.87

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

MJUNİT xyz süper düşük gürültü lineer ray / Tedarik Alüminyum Lineer Ray / Doğrusal hareket kılavuz rayı

ÖNEMLİ UYARI:

Tüm ürünümüz ısmarlama uzunluk ürünüdür, ihtiyacınız olan ürünler için tam fiyatı hesaplamak için lütfen e-posta veya çevrimiçi satış yoluyla bizimle iletişime geçin.Ürünlerimiz veya politikalarımız hakkında herhangi bir sorunuz veya yorumunuz varsa, lütfen çevrimiçi sohbet veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.12-24 saat içinde cevap vereceğiz.

Nakliye maliyeti gerçek ürün ihtiyaçlarınıza göre değişebilir, teslimat ücretini hesaplamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Alıcılar bu ücretlerden sorumludur, ülkenizin gümrük vergisinin ne olacağı üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur, teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Öğelerimizden memnunsanız, lütfen bizim için olumlu bir geri bildirim bırakın ve ayrıca bize 5 yıldız derecelendirmesi bırakın.Ayrıca size olumlu geribildirim bırakacağız.Teşekkürler.

Müşteri memnuniyeti bizim için en önemlisidir.İşleminizle ilgili bir sorununuz veya sorunuz varsa veya öğemizden veya hizmetimizden memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan önce lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin, tüm sorunları samimi ve tatmin edici bir şekilde çözmeyi taahhüt ediyoruz.

bizimle iletişime geçin:

Dongguan MJUNİT Hassas Mekanik A. Ş.Ltd

İletişim: Mart Yu

Tel: +86 180 2898 2881

QQ: 402333592

Skype: Mart.yu

Wechat: +86 180 2898 2881

Whatsapp: +86 180 2898 2881

Web sitesi: www.mjunit.com

Facebook: www.facebook.com/march.mjunit

Twitter: https://twitter.com/MJUNITmarch

İnstagram: www.instagram.com/mjunitmarchyu

www.bakdem.com.tr:www.bakdem.com.tr/store/617865

Adres: 1. Kat, Bina No. 23, Hua Ke Cheng, No. 2 Wan Dao Yolu, Daojiao Kasabası, Dongguan Şehri, Guangdong Eyaleti, Çin 523182

  • Model Numarası: mj45name
  • Kılavuz Uzunluğu: 0 ~ 4 m
  • Marka Adı: mjunitname
  • Kılavuz Genişliği veya Çapı: 45mm

Etiketler: nema 48 motor, lazer 500 w cnc, feiya xy motoru, prenses kafa kemeri, yüksek yataklar kayar, çekirdek xy kayışı, arduino xy lazer, yl lazer kafası, motor nema 400, xy gd kayışı.

0 Bunun için yorumlar