Akrilik Ahşap MDF Kontrplak için 1390 CO2 lazer kesim ve oyma makinesi

Akrilik Ahşap MDF Kontrplak için 1390 CO2 lazer kesim ve oyma makinesi

(0 Yorumlar)
₺75 949.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

CO2 lazer kesim ve oyma makinesi

Farklı boyutlarda farklı malzemeler, lütfen farklı boyut ve güç makinesi seçin.Lütfen unutmayın, çünkü makine boyutu ve ağırlığı büyüktür, bu yüzden sadece deniz yoluyla taşımayı önerin ve tüm deniz limanı ücretsiz gönderim değildir, bu yüzden ödeme yapmadan önce lütfen bize hangi deniz limanının size yakın olduğunu söyleyin?teşekkürler.

Ana Resim

Uygulama:

Esas olarak metal olmayan malzemeler, Advantisement, sanat ve el sanatları, ayakkabı, oyuncak, konfeksiyon, model, inşaat endüstrisi vb.Kesmek ve kazımak için kullanılır.Çift renkli panolar, akrilik, cam, kristal, ahşap, köpük, bambu, kauçuk, plastik, giysiler, kağıt, deri, mermer, granit, fayans vb.Gibi metal olmayan malzemeler..

Teknik parametre:

Reci W, W2, W4 modeli: ML-1390J Lazer orta: su Çalışma alanı: 1300* 900 mm Çalışma tablosu: tablo veya Bıçak masa Honeycombe Lazer güç: N7, sistem ve step motor Soğutma sistemi sürüş: Su Soğutma Kontrol sistemi Leadshine W8 Güç Kaynağı: 220V/50 Hz, 110 V/12Hz Dk çizgi genişliği: ≥ 0.15 mm Pozisyon hassasiyeti: 0.01 mm Tekrarlama hassasiyeti:0.02 mm Kesme hızı:150 mm/s Kılavuz ray: Tayvan Hiwin İletim yöntemi: Kayış Şanzıman tahrik sistemi: 5-95 0-45C, Nem PLT, DXF, BMP, JPG, AI, vb Çalışma ortamı RD Desteği yazılım: Corel ,Photoshop ,AutoCAD, Tajima Grafik biçimi desteği: %

Ana:

Harici cihazlar:

Su soğutucu, 100w'dan fazla makine, su pompası, hava pompası ve egzoz fanı ile donatılmıştır.

Paket:

Standart ihracat paketi (Kontrplak paketi).

Sertifika:

Standart ihracat paketi (Kontrplak paketi).

Müşteriler bizi ziyaret ediyor:

Fabrikamız:

Garanti:

Tüm makine 1 yıl garantilidir, Bu süre zarfında, herhangi bir parça talep edildiğinde, yapay olarak hasar görmediğinde, size ücretsiz olarak yeni bir tane göndereceğiz.Bir yıl sonra, makinenin herhangi bir sorusu varsa, lütfen serbestçe bizimle iletişime geçin, bunları zamanında çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Ödeme süresi::

TT, Alipay, www.bakdem.com.tr, western union, paypal, Money gram vb. Kabul ediyoruz.

Nakliye:

Nakliye yolu deniz veya tren veya kamyon ile, makine boyutu ve ağırlığı büyük olduğundan, yalnızca deniz veya tren veya kamyonla taşımayı destekleyin, lütfen ödeme yapmadan önce lütfen hangi deniz limanının size yakın olduğunu onaylayın?sonra ücretsiz gemi olup olmadığını kontrol edeceğiz, teşekkürler.

Bizimle iletişime geçin:

Bayan Betty Ma (Satış Direktörü) Jinan Minglan CNC Ekipmanları A. Ş. Ltd Mobil / Uygulama nedir: 86 15863131658 Skype: bettyma302 Email:[email protected] QQ / Sohbet ediyoruz: 710497189

  • Model Numarası: ML-1390J
  • Sertifika: CE
  • CNC olsun ya da olmasın: CNC
  • Koşul: Yeni
  • Marka Adı: myskycnc
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Akıllı Cihaz mı: NO

Etiketler: cnc router x, led modül programlama, tam co2 lazer, cnc router çin ahşap, co2 lazer oyma makinesi de, tuya led modülü, lazer modülü soğutucu, cnc router ahşap 100, mini cnc ahşap oyma, mdf 3mm lazer.

0 Bunun için yorumlar