FB Fengfeng BP412 yeni Bir BP924 MV4I 3 3I 3IMC MVX10I 1SI kamera pil

FB Fengfeng BP412 yeni Bir BP924 MV4I 3 3I 3IMC MVX10I 1SI kamera pil

(0 Yorumlar)
₺1 340.68 ₺697.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mağazamıza hoşgeldiniz, p kira sipariş gerekiyorsa, Teşekkürler!Ipuçları: Merhaba, arkadaşım, lütfen not, Eğer zihin satın almayın, anlayabiliyorum umuyoruz, Teşekkürler! 1. Satın almadan önce, lütfen makinenizin bu pil modelini destekleyip desteklemeyeceğini onaylayın, uygun boyut mümkün olduğunca uzun boyuttadır. 2. Pil Voltajı 3.7 V-4.2 V normaldirpil Boyutu ve Kapasitesi hata aralığına sahiptir, ancak sizin için uygun bir tane bulabiliriz. 3. Pillerin çoğu türleri Pil modeli püskürtülür DeğilVoltageCapacityetc., HİÇBİR Perakende kutusugüvenle Kabarcık Çanta içinde paketlenmiş. 4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir. 5. Bu öğe bir fişe sahipse, lütfen bize ne tür bir fiş istediğinizi söylemeyi unutmayın, aksi takdirde size konektör olmadan öğeyi göndeririz.Özellikler: 1. 100 % marka yeni. 2. Yüksek kalite ve yüksek kapasite. 3. Aşırı şarj veya aşırı deşarjı önlemek için dahili koruma devresi PCM. 4. Paket şunlardır: 1 x ADET lityum polimer şarj edilebilir pil.Uygulamalar 1. Pil, aşırı şarj, aşırı deşarj, aşırı akım, kısa devre vb.Önleme işlevlerine sahip koruyucu bir plaka ile donatılmıştır.. 2. Bu ürün-kitaplar Notebook Helikopter Elektronik Sigara Düz Kulaklık Dijital LED ve diğer elektronik cihazlar E Saatler MP3 MP4 MP5 PSP GPS Navigator Bluetooth Hoparlör Mikrofon Oyuncak DVR kayıt Cihazı Cep Telefonu Acil durum Güç Kaynağı Tablet PC Cep Telefonu PDA KAMERA Güç Bankası DVD EVD Akıllı ağırlıklı olarak uygulanabilir.

Yepyeni!Bir yıllık değişim!Rahat satın alın!

Alıcılar okumalıdır: 7 gün, 6 ay, garantili satın alma.Orijinal ve dayanıklı şarj cihazı durable.In herkesin aldıktan sonra satın alma işleminin tatmin edici olmadığından emin olmasını sağlamak için sipariş verin.

Koşulsuz iade iadesini imzalamayı veya seçmeyi reddetme desteği.İletişim: müdür Lee

Tel: 0755-82579582 13006699292

Ödeme 1. Lütfen en kısa sürede ödeme yapın, o zaman en kısa sürede sizin için sevkiyat ayarlayabiliriz. 2. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.Nakliye: 1. Öğeler en kısa sürede size Kayıt Hava Posta ile sevk edilecektir. 2. Pil, lojistiği başarılı bir şekilde göndermeden önce test edilecektir . 3. Lütfen adresinizin doğru ve ayrıntılı olduğundan emin olun Ve postanenin size ulaşabilmesini sağlamak için lütfen bize telefon numaranızı ve zipe kodunuzu sunun. 4. Eğer 60 gün içinde sevkiyat almadıysanız (Rus 70 gün, brezilya 90 gün) ödeme itibaren, lütfen bize ulaşınbiz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri almak. 5. SERVİS TRANSİT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariç Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.İletişim 1. Herhangi bir sorunuz varsa bize mesaj bırakın lütfen Biz yaklaşık 1-2 iş günü cevap verecektir . 2. Lütfen anlaşmazlığı 60 gün içinde uygulamayın (Rusça 70 gün, Brezilya 90 gün), iyi iş ilişkileri sürdürelim. 3. Görüşleriniz çok önemlidir Lütfen bize nötr veya olumsuz geribildirim vermek istemeden önce hemen bizimle iletişime geçin , böylece endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebiliriz.Fabrika:

  • Koşul: 100 % Yeni
  • Tip: Li-polimer
  • Kullanmak: MP3 / MP4 Çalar
  • Marka Adı: yorwatlar
  • Koruma: PCB
  • Hizmet: Mağaza Garantisi
  • Boyut: Prismatic
  • Yedek Pil: Evet
  • Menşe Yeri: Çin
  • Türü Ayarla: Sadece Piller
  • Miktar: 1 adet
  • Model Numarası: Pil

Etiketler: iphone kamerayı kapat, kamera iphone ce, canon pil t5, canon nbl11 pil, pil canon bp828, çin araç aküsü, google araç aküsü, harici ıp kamera, canon 8l pil, canon g15 pil.

0 Bunun için yorumlar