53447330 Elektrikli 400 W Otomobil Radyatör 12 v Dc Soğutma Fan Motoru Araba Motor Jeneratör Soğutma Fanı Ups için JEEP Renegade için

53447330 Elektrikli 400 W Otomobil Radyatör 12 v Dc Soğutma Fan Motoru Araba Motor Jeneratör Soğutma Fanı Ups için JEEP Renegade için

(0 Yorumlar)
₺6 608.42

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün Açıklaması

Longcheng, kalite ve çevre yönetimi için ISO 9000 ve ISO/TS 16949 sertifikasını aldı!

Çektirme Fanları

Çektirme fanları, radyatör çekirdeğinin motor tarafına (arkasına) monte edilir ve radyatör çekirdeğinden hava çeker.Temiz hava akımı ızgaradan çekilir, daha sonra çekirdekten çekilir ve radyatörün arka tarafından dışarı çıkar.Çektirme fanları, motorun önü ile radyatör çekirdeğinin arkası arasında boşluk sınırlaması olmadığında bir fanı monte etmenin istenen ve en yaygın yoludur.

Fırçasız DC Motorlar nelerdir

Bir motor verilen elektrik enerjisini mekanik enerjiye dönüştürür.Çeşitli motor tipleri yaygın olarak kullanılmaktadır.Bunlar arasında, fırçasız DC motorlar (BLDC) yüksek verimlilik ve mükemmel kontrol edilebilirliğe sahiptir, diğer motor tiplerine göre güç tasarrufu avantajlarına sahiptir.BLDC motor, aşağıdakiler de dahil olmak üzere sunduğu sayısız avantaj için seçilmiştir: En yüksek verimlilik Küçük motor boyutu Hafif Daha uzun ömür Bakım yok Kıvılcım yok Sabit çalışma Değişken hız

Longcheng® tarafından üretilen otomotiv fanları, gürültüyü ve titreşimi azaltan hava dinamiği çarklarına sahip fırçasız DC motor teknolojisini içerecek şekilde yeniden tasarlandı.Longcheng ® ' in otomotiv fanları da hafiftir ve daha fazla kontrol için entegre özelliklere sahiptir.Bu, hız kontrol işlemine izin veren Darbe Genişlik Modülasyonunu (PWM) içerir.PWM özelliği ile otomotiv fanlarımızdaki güç kaybı seviyelerinin sıfıra yaklaşmasını bekleyebilirsiniz.

Daha fazla detay

1 / Düşük gürültü, çevre dostu.

2 / Garanti: Tüm ürünler on iki ay kalite garantisine sahiptir.

3 / OEM hizmeti sağlayabiliriz.Logo tasarımı tamam.

4 / Örnek sipariş açığız.Toplu siparişte indirim var.

5 / İyi satış sonrası servis sağlayabiliriz.

Test ve Güvenilirlik

Püskürtme deneyi

120℃üzerinde yüksek sıcaklık testi

-40℃ ' de düşük sıcaklık testi

Hava hacmi Testi

Otomotiv fanlarımız kalite ve performanstan ödün vermeden -40°C ile 125°C arasında değişen sıcaklıklarda çalışır.Uzun süreli kullanım için tasarlanan fanlar, 20.000 saatin üzerinde kanıtlanmış ömrü ile dayanıklı ve verimlidir.

Ambalaj ve Nakliye

Denize uygun karton ambalaj, 1 adet/iç karton, 3 karton/ana karton

20ft konteyner: 564 adet.

40ft konteyner: 1128 adet

40ft yükseklik konteyner: 1410 adet

Şirket Bilgileri

Sertifikalar

Sergi

Her yıl pazarımızı genişletmek için yurtdışı sergisine katılıyoruz.Umarım yüz yüze görüşebilir ve bir iş ilişkisi kurabiliriz.

SSS

1 / Şirketiniz nerede?

Bizim conpany Changzhou, Jiangsu, PR Çin, 213166 yer almaktadır. Şangay'dan trenle şehrimize bir saat gerekiyor.Fabrikamızı ziyaret etmeye hoş geldiniz.

2 / Ürün kaliteniz nasıl?

İlkemiz "Önce kalite, önce müşteri"dir.Örnek veya toplu siparişiniz için, sevkıyattan önce her ürünü test edeceğiz.Longcheng, kalite ve çevre yönetimi konusunda ISO 9000 ve ISO/TS 16949 sertifikalarına ulaşmıştır.

3 / Minimum Sipariş Adedi nedir?

Minimum Sipariş Adedi: 12pcs.

4 / Ürün zamanınız nedir?

Genellikle yaklaşık 15 iş günü gerekir.Ve ihtiyacınıza, miktarınıza, logo tasarımınıza ve diğerlerine bağlıdır.

  • Garanti: 12 ağız
  • Marka Adı: Uzunçeng
  • Kaynak: CN (Menşei)
  • Uygulama: Motor Soğutma Sistemi
  • Sertifika: ISO / TS16949
  • Tip: Fan
  • Menşe Yeri: Jiangsu, Çin
  • OE HAYIR.: 53447330
  • Renk: Siyah
  • Malzeme: PA66
  • Araba Modeli: Hain

Etiketler: amblem birleşik motorlar, evga işlemci soğutucusu, örtbas rayonu, 10 inç fan ıp67, orijinal takı bileşenleri, 120mm fan 12 v 3000, 120mm fan 12 v 2 adet, takı bileşenleri, birleşik motorlar scooter, kaftan örtbas.

0 Bunun için yorumlar