LN005335 yarı Mamul gümüş folyo PU deri kablo özel onarım kulaklık kulaklık telleri için

LN005335 yarı Mamul gümüş folyo PU deri kablo özel onarım kulaklık kulaklık telleri için

(0 Yorumlar)
₺5 586.15

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ödeme

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Beklemeden önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Nakliye

Lütfen not: Bu öğe çin'den sevk edilir, tüm öğe ödeme sonra 2 ila 10 gün içinde sevk edilecektir .Eğer bir toptancıysanız, siparişiniz ekspres kargo ile gönderilirse, sizin için parseli göndermek için EMS DHL Fedex'ten en iyi yolu seçeceğiz.Eğer bir perakendeciyseniz, parseli sizin için kayıt parseli ile göndeririz.

Uluslararası nakliye daha karmaşık nakliye prosedürleri gerektirir (her iki ülkenin gümrükleri, transit istasyonları vb.Gibi).), öğelerinizin nihai varış noktasına ulaşması muhtemelen daha uzun zaman alacaktır.

Herhangi bir sorunuz bizim 24 saat hizmet posta kutusuna posta gönderin, biz 48 saat içinde size cevap verecektir.

Öğe kusurlu ise, lütfen öğeleri aldıktan sonra en kısa sürede bana bildirin.Öğe iade ve değiştirme almak için orijinal durumuna iade edilecektir (lütfen geri göndermeden önce iade adresini bize sorun.) Alıcı, ürünleri gönderirken nakliye masraflarından sorumludur.

Satış şartları

Görüşleriniz bizim için çok önemlidir, herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya herhangi bir anlaşmazlığı açmadan önce lütfen bize bildirin, lütfen bana herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin ve ihtiyacınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

  • Boyut: plug
  • Öğe Türü: Jack Fişi
  • Paket: No
  • Marka Adı: lunashops
  • Model Numarası: Priz

Etiketler: paslanmaz çelik tel 025 sert, kablosuz kulaklık güç kulak, tel korumalı ses kablosu kulaklık, paslanmaz bakır tel f spn, fiş 3 telli klima, xiaomi onarım aracı seti, kulaklık kılıfı hava 3 aşağılamak, bluetooth kulak tomurcukları düz tel, kulaklık kablosuz iphone kılıfı.

0 Bunun için yorumlar